Nyheter

Slik vurderer Tjærnås Wam-Kam: – En plass rundt midten bør ikke være urealistisk

Fredrik Bøe Saltbones tir. 28 mars 2017


Setter du én million kroner på at Wam-Kam vinner sin avdeling i 5. divisjon, kan du bli skikkelig rik. 

Bettingselskapet NordicBet har vurdert WK 1s avdeling i 5. divisjon. Konklusjonen er at Wam-Kam, ifølge bettingselskapet, havner et sted midt på tabellen i 2017.

Oddssetterne vurderer Fossum (2,50 i odds) som favoritter, med Høybråten/Stovner (3,50) og Rustad (4,00) som utfordrere.

Hvis du velger å sette pengene dine på at Wam-Kam vinner avdelingen, får du åtte ganger pengene igjen. Det betyr at hvis du satser 1,5 millioner, får du 12 millioner tilbake hvis WK skulle finne på å vinne avdelingen.

Tjærnås: – Et par tunge frafall

Hvis du velger å satse en rundere sum, som for eksempel én million kroner, får du åtte millioner tilbake på kontoen (husk at du må betale 28 prosent skatt når du vinner mer en 10.000 kroner).

– For Wam-Kams del handler det vel om å kunne stille noen lunde stabilt mannskap sesongen gjennom. Et par tunge frafall på overgangsmarkedet i vinter, men også noen spennende inn, sier Jørgen Tjærnås til wamkam.no.

Jørgen Tjærnås jobber som breddefotball-orakel i NordicBet. Sønnen til bitte litt mer kjente Lars Tjærnås tror Wam-Kam havner et sted midt på tabellen.

** Les også: Wam-Kam-talent med nedslående melding

Se tipset til NordicBet her:

– En plass rundt midten

– Jeg synes denne avdelingen ser ut som den sterkeste av de tre i 5.divisjon, så en plass rundt midten bør ikke være et altfor urealistisk mål, mener Tjærnås.

Slik vurderer breddefotball-orakelet toppkampen i avdelingen:

– Jeg synes det er en avdeling som ser veldig jevn ut. Fossum og Høybråten/Stovner er av oddssetterne satt som favoritter, men jeg vet ikke om jeg er helt enig. Rustad har vært gode i vinter og beholdt de fleste. De slo nylig Abildsø 11-0, så de bør være i toppen. Nordstrand har en veldig bred og god stall med førstelaget sitt, og mange unge som gjorde det godt i Interkrets i fjor, så andrelaget deres bør også være med i toppen.

Megarutinert WK-trener vil motbevise spådommen

Wam-Kams megarutinerte hovedtrener John Martin Kallevik håper Wam-Kam overgår tipsene fra bettingselskapet.

– Midt på treet er vel ikke noe vi kan sikte på. Jeg er usikker på hvor vi står i forhold til resten av avdelingen, så tipset er vel naturlig. Jeg håper jo på å kunne påvirke spillestilen i en positiv retning og at vi skal kunne greie å henge med på øvre halvdel slik at det er noe å spille for lengst mulig i sesongen, sier Kallevik i en kort kommentar til wamkam.no.

** Les også: Slik spilles Wam-Kams kamper denne sesongen

Rykker WK 1 opp i år? Stem her!   

 

 

 

 

Les mer:

** Andreomgangen imponerte Wam-Kams nye trener: – Vi burde scoret flere mål!

** Skylder på underlaget etter tap i trenerdebuten

** Sjakkstjernens Wam-Kam-drøm blir trolig knust

** Superpotet klar for Wam-Kam: – En gledens dag