Nyheter

Wam-Kam-talent med nedslående melding: – Jeg har litt dårlige nyheter

Fredrik Bøe Saltbones ons. 22 mars 2017


Einar Solheim (21) er ute med skade. Men han håper å rekke seriestarten 6. april.

Meldingen tikket inn i Facebook-innboksen til undertegnede denne uken:

– Heisann! Jeg har litt dårlige nyheter. På treninga forrige tirsdag dro jeg på meg en liten strekk på baksiden av låret, melder Einar Solheim.

Som dere ser på bildet øverst i saken, er Einar Solheim en ung herremann. 11. mars 2006 besøkte han Old Trafford i Manchester. Da var han 10 år gammel. Siden den gang har han tatt store steg som menneske og fotballspiller.

Håper å bli klar til seriestart

21-årige Einar Solheim er til tross for sin unge alder en solid midtstopper, som også takler fint å spille høyreback. I Wam-Kam-miljøet blir han sett på som klubbens kanskje aller heteste salgobjekt.

– Strekken er av den graden at jeg ikke merket det når jeg trente, men kom dagen etter og sitter fortsatt ganske godt i. Har vært hos fysio som meldte cirka to uker ute fra fredag forrige uke. Så blir ikke trening eller eventuelle treningsmatcher på meg i den tidshorisonten. Men satser på og fortsatt være klar til seriestart, forteller Solheim.

Forhåpentligvis er Solheim tilbake på fotballbanen så raskt som mulig. Wam-Kams førstelag starter sesongen mot Oppegård 6. april.

** Les også: Slik spilles Wam-Kams kamper denne sesongen

Rykker WK 1 opp i år? Stem her!   

 

 

 

 

Les mer:

** Andreomgangen imponerte Wam-Kams nye trener: – Vi burde scoret flere mål!

** Skylder på underlaget etter tap i trenerdebuten

** Sjakkstjernens Wam-Kam-drøm blir trolig knust

** Superpotet klar for Wam-Kam: – En gledens dag