Her sparker bærumsgutten ned WK-stjernen: – Det er rødt!

Fredrik Bøe Saltbones ons. 15 mai 2019

Det ble ampert da Wam-Kam fikk med seg ett poeng borte mot tabellnabo Bærum 2.

Bærum 2 - Wam-Kam 1-1 (1-1)

SANDVIKA STADION (wamkam.no): Begge scoringene kom i den første omgangen, og det var Wam-Kam som scoret først - riktignok mot spillets gang.

Andrelaget til Bærum så ut som et lag som burde ligge betydelig høyere på tabellen enn de gjør (9. plass etter syv spilte kamper), og de dirigerte det meste som foregikk utpå kunstgresset på Kadettangen den første omgangen.

Likevel var det altså Wam-Kam som kunne juble først. Jakob Sande dro seg fri på høyresiden av 16-meteren og fant Lars Gunnar Hoff i boksen, som banket ballen i mål med et litt uortodokst brassespark. En fantastisk fin scoring!

Se videohøydepunkter fra kampen her:

Rødt kort etter nedsparking

Minutter senere fikk imidlertid Bærum hull på byllen. En svak støttepasning til keeper ble plukket opp av BSK-spiller Markus Norheim Cham som enkelt kunne sette ballen i mål. Dermed sto det 1-1.

Det ble ikke flere scoringer i kampen, til tross for en god del sjanser og halvsjanser i begge ender, men på tampen av kampen ble temperaturen skyhøy. Bærum-spillerne var tydelig frustrerte, og ett minutt før full tid sparket hjemmelagets venstreback ned WK-stjerne Joachim Magnussen.

– Det er rødt! ropte WK-spillerne på innbytterbenken.

Og dommeren var enig. Han konfererte med assistentdommeren sin og tok betenkningstid, men delte til slutt ut det røde kortet til BSK-spilleren.

Wam-Kam klarte imidlertid ikke å utnytte overtallet på banen de siste minuttene, og dermed endte kampen uavgjort 1-1.

Slik startet Wam-Kam (4-3-3): Lekka; Denis, Big Fred, Halvard, Mats B; Andres, Jakob, Sondre; Wikborg, Magnus, Lars Hoff.

Spilte også: Erland, Håland, Sander, Emil, Jokke.

Har du ikke fått med deg den siste episoden av WK-podden, Wam-Kam FKs egen podkast? Lytt til den i Apples egen podkastapp eller via Soundcloud her:

Her kan du lytte til del 1 av episode 4 Apples egen podkastapp eller via Soundcloud her:

Her kan du høre Wam-Kam-låten – som tidligere er blitt hyllet av Idol-Jonas og flere andre kjendiser: