Ingen god start på høstsesongen for WK 1

Fredrik Bøe Saltbones tir. 13 august 2019

Wam-Kams førstelag tapte 0-6 i første kamp etter sommerferien.

John Martin Kallevik var tilbake på trenerbenken da Wam-Kam skulle spille hjemme mot Fagerborg tirsdag kveld. Men det ble ikke noe drømmecomeback for den suksessfulle WK-treneren.

Kampen på Ellingsrud var jevn i første omgang, men det var Fagerborg som kom til de største sjansene. Snaut 20 minutter ut i kampen, i en periode der Wam-Kam styrte begivenhetene, fikk en Fagerborg-spiller drømmetreff fra over 30 meter. Skuddet gikk som en rakett i det lengste krysset – tilsynelatende utagbart for kveldens WK-keeper Mats Arntzen, som ikke engang rakk å slenge seg.

Det var fortsatt kamp om poengene på Ellingsrud, men fem minutter før pause økte Fagerborg ledelsen til 2-0.

Troen på poeng var til stede i pausen for WK, men andreomgangen startet forferdelig. 3-0 og 4-0 kom relativt hurtig, og da ble resten av kampen en tung affære for guttene i oransje.

Kampen endte til slutt 0-6.

Har du ikke fått med deg den siste episoden av WK-podden, Wam-Kam FKs egen podkast? Lytt til den i Apples egen podkastapp eller via Soundcloud her:

Her kan du lytte til del 1 av episode 4 Apples egen podkastapp eller via Soundcloud her:

Her kan du høre Wam-Kam-låten – som tidligere er blitt hyllet av Idol-Jonas og flere andre kjendiser: