Wam-Kams nye keeper storspilte. Likevel ble det tap i seriepremieren.

Fredrik Bøe Saltbones ons. 10 april 2019

Wam-Kam fikk en tøff start på sesongen i 4. divisjon. Fagerborg ble for sterke etter en kamp som bar sterkt preg av å være årets første seriekamp for Die Oranje.

Fagerborg - Wam-Kam 1-0 (1-0)

Det var rett og slett en kamp der mye gikk galt for Wam-Kam. Spillet satt ikke som det har gjort i treningskampene i oppkjøringen, og kvaliteten i det som ble gjort av de oransje spillerne var generelt for dårlig.

Én ting som ikke gikk galt, var keeperspillet. Alexander Strand debuterte i mål etter at overgangen gikk i orden dagen før kampen. 26-åringen, som av mange kalles «Lekka», storspilte rett og slett i mål, og han hadde flere gode redninger og involveringer som holdt Wam-Kam inne i matchen.

Se bilder fra kampen her:

Flere målsjanser

På tampen av første omgang måtte han imidlertid gi tapt. Et innlegg fra høyresiden ble slått på bakre stolpe, og der stanget hjemmelagets nummer 36 inn kampens eneste scoring.

Begge lag hadde sjanser til å score flere mål, og det var egentlig utrolig at det kun ble med det ene, men sjansene ble misbrukt og dermed endte kampen 1-0 til Fagerborg.

Også Dusan Mirkic og Mats Brevik spilte sine første offisielle minutter i WK-trøya. Begge gjorde sakene sine bra og kom godt fra kampen. Generelt var det ingen enkeltspillere å skylde på denne tirsdagskvelden, det var samspillet som ikke fungerte bra nok. Og da ble Fagerborg for sterke.

Wam-Kam (4-3-3): Lekka; Andres, Big Fred, Halvard, Mats B; Jakob, Boeing Håland, Herstad (kaptein); Jonas, Magnus, Emil.

Spilte også: Dusan, Hoffmeister, Jokke.

Har du ikke fått med deg den siste episoden av WK-podden, Wam-Kam FKs egen podkast? Lytt til den i Apples egen podkastapp eller via Soundcloud her:

Her kan du lytte til del 1 av episode 4 Apples egen podkastapp eller via Soundcloud her:

Her kan du høre Wam-Kam-låten – som tidligere er blitt hyllet av Idol-Jonas og flere andre kjendiser: