Kampdetaljer

Wam-Kam 11
Christiania BK2

21.05.2019

20:15

Seriekamp

Ellingsrud kunstgress

Kamprapport


Kontroversielle dommeravgjørelser da Wam-Kam ble frarøvet poeng mot tabellnabo

Fredrik Bøe Saltbones tor. 23 mai 2019


Wam-Kam startet best og hadde flest sjanser, men det endte utrolig nok med tap mot Christiania BK. Se og vurder dommeravgjørelsene som fikk WK-spillerne til å rase.

Wam-Kam - Christiania BK 1-2

ELLINGSRUD KUNSTGRESS (wamkam.no): Wam-Kam fikk en drømmestart på kampen. Allerede etter 11 minutter scoret Lars Gunnar Hoff i andre kamp på rad.

Sondre Herstad kom seg fri på venstrekanten etter et fint angrep og fant Hoffmeister 45 grader ut i feltet. Hoffer’n gjorde ingen feil og banket kontant ballen i mål.

Christiania hevet seg kraftig etter Wam-Kams scoring og tok over mye av banespillet. Men for det meste ble det først og fremst balltrilling og lite sjanser. Likevel lå det en scoring i lufta. Og syv minutter før pause kom den.

Venstrekanten til Christiania ble spilt igjennom med retning mot mål. Ut kom WK-keeper Alexander Lekka Strand i stor fart. Keeperen traff ball og forhindret en god scoringsmulighet, men dommeren mente taklingen var for voldsom og pekte på straffemerket. 

Se situasjonen her:

 

 

Bedre WK-spill etter pause 

Etter pause spilte Wam-Kam mye bedre og skapte mange sjanser som burde blitt omsatt i mål. Derfor var det ekstra fortvilende da dommeren på nytt dømte straffespark til Christiania få minutter før full tid.

Se situasjonen her: 

 

"Innrømmet" overspilling

Begge straffesparkene resulterte i scoring, og dermed tapte WK 1-2 mot Christiania BK som dermed rykker litt fra på tabellen. Etter kampen kom CBK-spiss Jorge Rosario Matos bort til en av Wam-Kam-spillerne og takket for kampen. Da innrømmet han indirekte at han filmet/falt lett i den andre straffesituasjonen. 

– Takk for kampen. Bra spilt. Det var dommeren som gjorde at dere tapte, sa han.

N.B. Sitatet over ble ikke gitt under et intervju, men WK-redaksjonen velger likevel å gjengi sitatet siden det ble sagt på en offentlig plass. 

Se høydepunktene fra kampen her:

 

 

 


Har du ikke fått med deg den siste episoden av WK-podden, Wam-Kam FKs egen podkast? Lytt til den i Apples egen podkastapp eller via Soundcloud her: 


Her kan du lytte til del 1 av episode 4 Apples egen podkastapp eller via Soundcloud her:  


 Her kan du høre Wam-Kam-låten – som tidligere er blitt hyllet av Idol-Jonas og flere andre kjendiser:

Les mer:

** Her kan det ikke spilles fotball, ifølge NFF Oslo. Det vekker kraftige reaksjoner.

** Wam-Kam-stjerne løy til lokalavis - havnet på forsiden

** Kalasseier da Heimebane-stjernen debuterte i Wam-Kam-trøya

** Seier i trenerdebuten: Slakteren fra Balkan skjelver etter Andres' storspill

** Her er Heimebane-stjernen på Wam-Kam-trening

** VG-profil hentes til Wam-Kam

** Dette er Wam-Kams nye trenerduo