Nyheter

Bursdagsbarnet åpner opp om skademarerittet: - I morgen skal jeg score hat trick

Jonas #10 don Wikborg søn. 15 april


Jon Bergmann opplevde alle fotballspilleres mareritt forrige sesong. Nå er han klar for revansje.

BISLETT (wamkam.no): Mandag 16. april serieåpner WK2 borte mot Fire Lys. I forkant av den har vi tatt en prat med WK2-ving og bursdagsbarn Jon Bergmann.

Foran seg har han bursdagskake og tente lys. På veggene bak er det heliumsballonger formet som tallene 3 og 0. Den Zlatan-inspirerte venstrevingen blir nemlig 30 år i dag, dagen før det braker løs for WK2 sin del.

- Jeg tror vi vinner i morgen, selv om vi har vært litt rufsete på trening. Jeg tror gutta får det til når det virkelig gjelder, sier Bergmann, og advarer mandagens motstander:

- Jeg skal score hat trick! Tre mål kommer til å slukke Fire Lys, sier han med glimt i øyet.

Det har han aldri gjort før, men den svært dribleglade vingen var nære på da Høybråten/Stovner ble slått med småpene 26-0 for et par sesonger siden.

- Drømmen min er å score hat trick for Wam kam i år, sier Bergmann.

Les også: WK1 kunne juble etter sjansesløseri i sesongåpningen

At Bergmann er i posisjon til å score tre mål i morgen, er noe han ikke tar for gitt. Gråtkvalt forteller han om fjorårssesongen, da han opplevde alle fotballspilleres mareritt.

- En ankelskade satte en brå stopper for sesongen i august, og det har vært tungt å komme tilbake til der jeg var. Det tærer på motivasjonen, sier en dønn ærlig Bergmann.

- Men tanken på at vi skal spille på Ekeberg igjen, gjør at det kribler i magen. Målet mitt er å spille mer i år enn i fjor. 

Da ble det «bare» seks kamper på ham, og på de ble det ikke mer enn én assist.

- Jeg har alltid vært litt forundret over hvor få mål jeg scorer i kamp ettersom jeg ofte scorer mye på trening. Jeg sitter og venter på at det skal løsne for meg nå egentlig, og målet må være å komme opp i tosifret antall målpoeng denne sesongen, sier Bergmann, og legger uselvisk til:

- Det er like deilig med assist som å score!

Mandag 16. april er det altså duket for seriestart for WKs nest beste. Etter noe om og men fra Oslo fotballkrets er det nå bestemt at kampen skal gå på Årvoll kunstgress og at den er flyttet noe frem. Møt opp senest 18.30!


 Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Ble lurt trill rundt av Wam-Kams briljante 1. aprilspøk

** Wam-Kam-journalist plukket opp av mediegigant

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring

Siste Tweets