Kampdetaljer

FK Polonia5
Wam-Kam 324

ons. 30 januar

18:30

Treningskamp

Strømmen stadion

Kamprapport


Voldsom maktdemonstrasjon i Wam-Kam-historiens første 7er-kamp

Preben Skadsheim ons. 6 februar 


STRØMMEN STADION (wamkam.no) Det nyetablerte 7er-laget Wam-Kam 3 sendte en kraftig advarsel til sine kommende motstandere da de forrige uke feide FK Polonia av banen med håndballsifre. I løpet av kampens 80 minutter scoret de oransje 24 mål og slapp inn 5, noe som er klubbhistoriens nest største seier.

Wam-Kam 3 - FK Polonia: 24-5

Det hvilte en viss spenning over 11-mannstroppen som onsdag forrige uke tok turen til Strømmen stadion for å ta duken av klubbens nyeste lag, Wam-Kam 3. Kveldens motstander, FK Polonia, var ikke registrert i seriesystemet, og bortsett fra noen få bilder på Facebook, var det vanskelig å gjøre noe særlig til research før kampen. En kunne altså møte hva som helst. 

Heldigvis gikk det ikke lang tid før spenningen gikk over i tanker om at dette var en kamp det skulle være mulig å vinne. Allerede i løpet av det første spilleminuttet spilte Wam-Kam FK seg til en stor sjanse. To av vinterens prøvespillere, Andreas Rygg Vold og Odd Vegard Paulsen kombinerte fint med klubbveteran Ville, og etter en ballveksling lærebøkene verdig var det bare så vidt at Odd Vegard ikke maktet å skli ballen inn der han kom skliende på bakerste stolpe. Det tok riktignok ikke lang tid før de tre igjen kombinerte godt. Denne gangen var det Ville som fikk stå for avslutningen, og den notoriske målscoreren viste ingen nåde da han prikket inn 1-0. Assisten var det debutant Rygg Vold som stod for. 

Det skal godt gjøres å gjengi alle høydepunktene i sin helhet, og undertegnede (egentlig overtegnede, journ. anm.) kommer heller ikke til å forsøke. En god del er det likevel mulig å hente fram fra hukommelsen, og under følger noen av kampens mest minneverdige hendelser i vilkårlig rekkefølge. 

Onsdag 30. januar 2019 var kvelden da...

... Wam-Kam-historiens første 7er-lag spilte sin første kamp.
... Wam-Kam 3 scoret mål oftere enn hvert fjerde minutt.
... Wam-Kam 3 scoret dobbelt så mange mål som gradestokken viste minusgrader.
... Ville scoret fire av WK3s fem første mål.
... Odd Vegard Paulsen startet debuten med to raske assists.
... tredjelagets nye keeper, Audun, hadde assist i debuten.
... Andreas Rygg vold scoret med hælen på hel volley i debuten.
... Andreas Rygg vold hadde åtte målpoeng i debuten.
... Preben scoret på hodet etter fem sekunder på banen.
... Simen Dyb Berg uskadeliggjorde en Polonia-spiller ved å dundre ballen i balla hans fra én meter, for på den måten å legge til rette for at Preben kunne sette kula i mål.
... Simen Dyb Berg scoret like etterpå.
... Stjerno var like ved å få skyte en straffe, inntil dommeren ombestemte seg og ga WK3 mål i stedet for straffe. 
... Jon Bergmann ble assistkonge med åtte (!) assists. 
... Bjørnar Nedal ble det nye WK3s tredje målscorer etter assist fra nevnte Bergmann ved å kjippe ballen over keeper, samtidig som han rundet keeper, for dermed å ta igjen ballen på andre siden av keeper og iskaldt sette den i mål.
... Håkon Hammeren og Anders Solberg debuterte for sitt andre Wam-Kam-lag på under et halvt år og begge tegnet seg for målpoeng, sistnevnte med hele seks målgivende!
... undertegnede lærte seg minst tre nye bruksområder for ordet "Korva".

... og mye mer (full oversikt over målscorere og servitører kan du se her). Det ble altså en begivenhetsrik kveld på Strømmen stadion, og optimismen rundt klubbens nye lag fikk rotfeste. Måtte det vare lenge.

Klubben takker FK Polonia for kampen, og fortsetter sesongoppkjøringen med kraft og mot.