Kampdetaljer

Rilindja 26
Wam-Kam 22

15.05.2017

20:15

Seriekamp

Ellingsrud kunstgress

Kamprapport


Måltørken endelig over for tidligere storscorer

Preben Skadsheim tor. 18 mai 2017


På tross av et heller trist resultat etter mandagens kamp mellom Wam-Kam 2 og Rilindja 2, kan Wam-Kam-fansen glede seg over at lagets tidligere målmaskin endelig brøt sin lengste måltørke siden høsten 2014.

Rilindja 2 – Wam-Kam 2: 6-2

ELLINGSRUD KUNSTGRESS (wamkam.no) Forrige uke omtalte wamkam.no hvordan en av norsk fotballhistories lengste målrekker omsider tok slutt. For hovedpersonen Ville Lande Borring selv ledet dette mot en av de lengste måltørkene i Wam-Kam 2-drakta for hans del. Mandag brøt han endelig med forbannelsen fra 11 meters-merket på Ellingsrud kunstgress.


Wam-Kam 2: Severin - Johnny, Torstein, Ørjan, Bjørnar - Aleks, Erik, Ståle - LOL, Ville, Jon

Spilte også: Jørund, Bjørn-Arild, Sindre, Preben


Før gårsdagens kamp hadde Ville Lande Borring hatt sikkert 140 spilleminutter uten mål for Wam-Kam 2. Dette er uvant kost både for han og laget, og det var en tydelig lettet Ville som svarte da WK-redaksjonen tok kontakt på appen Messenger etter kampen.

- Jeg følte en enorm lettelse da ballen gikk inn, for det er klart jeg har følt presset. Dette har kanskje vært min tyngste periode som WK2-spiss. Samtidig var jeg aldri i tvil om hva jeg skulle svare da Bergmann (Joninho red. anm.) spurte om han eller jeg skulle ta straffen. Håper nå jeg har skaffet litt pusterom fra fans og presse, så kan kanskje Bergmann ta straffe neste gang.


Raus lagkamerat: Jon Bergmann ga Borring muligheten til å komme seg tilbake på hesten ved å tilby han straffesparket Wam-Kam 2 fikk mot Rilindja 2. 


Om pusterommet fra fans og presse er noe Borring får oppleve, gjenstår å se. På tribunen under gårsdagens kamp hadde en enslig Borring-fan møtt opp. Ryktene ville ha det til at hun hadde tatt veien helt fra Amerika for å se Ville spille, og man kan vel hevde at hun ikke kunne valgt et bedre tidspunkt.

En tung kamp

På tross av en enorm individuell opptur, ble det en tung kamp for de oransje andrelagsheltene denne mandagen. Motstanderlaget Rilindja 2 ble et par nummer for store, og i etterkant av kampen var mye av fokuset rettet mot andelen førstelagsspillere på motstanderens banehalvdel. Om dette var avgjørende eller ikke er vanskelig å si. Generelt kan en vel si at Rilindja 2 hadde spillere som i stor grad maktet å utnytte Wam-Kams ekstra kilo. At Wam-Kam 2 i snitt var et hode høyere enn samtlige Rilindja-spillere hjalp lite når de stort sett holdt ballen i beina og på bakken.

Heldigvis er ikke Wam-Kam 2 kjent for å gå og murre over svake resultater. Med seg fra kampen er det enkelte positive aspekter de kan ta med seg og bygge videre på. Ståle scoret Wam-Kams første mål på sedvanligvis vis med volley fra omkring 16 meterstreken, Ville brøt måltørken og Johnny kjempet som om livet stod på spill på backplassen. Neste uke møter vi Skeid, og de må gjerne allerede begynne å grue seg. For de som ikke kan vente helt til mandag med å se mer ellevill Wam-Kam-fotball er det muligheter allerede i kveld. Da møter vårt førstelag Driv på Fort Linderud. Cc: 0,-. Vel møtt! 

 

Coachenes spillerbørs:

*** Johnny

** Jørund

* Bjørn-Arild