Drama i seriepremièren: Rødt kort og fem mål

Fredrik Bøe Saltbones fre. 7 april 2017

Årets første seriekamp endte dessverre med tap.

Oppegård – Wam-Kam 4-1 (1-1)

ØSTRE GREVERUD KUNSTGRESS (wamkam.no): Det skulle være en gledens dag. Årets første seriekamp. Wam-Kam skulle få en drømmestart på sesongen borte mot Oppegård, men slik ble det ikke.

Det begynte riktignok veldig bra. Wam-Kam styrte banespillet og fikk kampen inn i ønsket spor. Og etter 22 minutter fikk De oransje avkastning. Super-Aru slo en superpasning langs bakken i bakrom. Der kom Josh på et fint løp. Engelskmannen fikk tåen på ballen og tuppet den slik at ballen trillet i mål. 1-0 – og alt gikk etter planen.

Etter scoringen jevnet kampen seg litt ut. Wam-Kam så plutselig ikke så selvsikre ut lenger, og et par individuelle feil gjorde at Oppegård fikk noen lettkjøpte sjanser – som de fort kunne fått scoringer ut av.

Straffespark

Til slutt kom utligningen. Etter litt klabb og babb etter et innlegg dømte kveldens dommer straffespark til Oppegård. Dommeren mente at Ville holdt en motspiller og på den mpten hindret ham i komme til skudd.

Tja. Njæ.

Oppegård satte straffesparket i mål bak vår nysignerte keeper Thomas Horvath Svendsen. Dermed gikk lagene til pause med 1-1.

Se WK-fotografens bilder fra kampen her:

Wam-Kam kjørte videre i samme spor, men klarte dessverre ikke å komme til mange nok store sjanser. Det gjorde imidlertid Oppegård. Et kvarter ut i omgangen snudde Oppegård kampen. 2-1.

Slik beskriver Oppegård scoringen:

WK var inne i en god periode etter kalddusjen og kom til noen farligheter, men da Joachim Magnussen fikk sitt andre gule kort for kvelden og dermed rødt, på stillingen 1-2, ble det vanskelig.

Omstrid utvisning

Utvisningen var riktignok meget diskutabel. En Oppegård-spiller ramlet overende to ganger nærmest uten at noen WK-ere var nær ham. WK-spillere reagerte voldsomt på Oppegård-spillerens oppførsel og kom løpende mot ham, og ifølge dommeren var det det som gjorde at Jokkinho måtte se det røde kortet.

Med én mann mindre ble det vanskelig. WK flyttet likevel ekstra folk opp i jakten på scoring og fikk nesten uttelling, men ti minutter før slutt økte Oppegård ledelsen til 3-1 etter en kontring. Da gikk luften litt ut av WK. Få minutter før slutt fastsatte Oppegård sluttresultatet til 4-1. Et meget flatterende resultat, ut i fra hvordan kampen utspilte seg.

Disse startet for Wam-Kam: Thomas; Denis, Ville, Big Fred, Aru; Jokkinho, Nakkerud, Jonas; Magnus Ra, Sondre H, Josh.

Spilte også: Halvard Mysen, Severin Sverdvik.

Oppegård har også lagt ut noen bilder på sin Facebook-side:

Les mer:

** Wam-Kam henter spillere fra Østfold: – To deilige guttebasser!

** Tap i generalprøven for Wam-Kam

** Slik vurderer Tjærnås Wam-Kam: – En plass rundt midten bør ikke være urealistisk