Nyheter

WK-playboy setter håret på spill i spinnvilt veddemål

Jonas #10 don Wikborg man. 13 januar 


Hoff har vært skinna før (innfelt bilde) - kanskje blir det et gjensyn med den korte manken for WKs nummer 13.

OSLO (wamkam.no): Fjorårets WK1-toppscorer Magnus Ra Thuv Moustache tror på enda flere mål om han slanker seg til matchvekta. Lars G. Hoff håper, men tror ikke stjernespissen klarer det - og setter eget hår på spill.

Vekten viste 92,7 kilo da Magnus Ra, ofte omkalt som «Wam-Kams Florentino Pérez», og Lars G. Hoff, klubbens nye assistent-trener, inngikk veddemålet ved starten av det nye tiåret. 

Målet? Under 84 kilo, og det skal den vise før første seriekamp sparkes i gang i 5. divisjon 2020. Med omtrent tre måneder til seriestart må spissen kvitte seg med minst 8,8 kilo.

- Dette blir ekstremt vanskelig. Jeg skjønner ikke hvor på kroppen jeg skal miste disse kiloene, for jeg har jo masse muskler, sier kraftpluggen fra Oslo sentrum, men WK-redaksjonen har fått tilgang på et bilde som viser at Ra mener alvor. 

raaa

Så spørs det om Ra klarer å opprettholde sitt vanvittige treningsregime - eller om han faller tilbake på gamle synder: det glade liv med reiser og syvrettere verden rundt. 

På den andre siden håper Hoff at han taper veddemålet.

- Ra scoret seks mål i fjor med en vekt på 94 kilo - tenk deg hva han kan gjøre om han kommer under 84, sier den spillende assistent-treneren.

- Jeg heier på ham og håper han klarer det, for det vi gagne Wam-Kam. Og om det å få skinne meg gir ham den motivasjonen han trenger, så er det et offer jeg med glede gjør, legger han til.

Dessuten:

- Ra tror jeg blir stygg og skamklipt, men alt kler den smukke, sier WK-playboyen.

Det er ikke kjent om Ra får en straff om han ikke kommer under 84 kilo, men all logikk tilsier at det i det minste blir en saftig bot.

Ring 22 94 00 10 for en gratis samtale om du sliter eller kjenner noen som sliter med spiseforstyrrelser.

 Siste Tweets