Nyheter

Wikborg tidenes toppscorer for klubben - bestilte tur til Madrid

Etter å ha scoret sitt 98. og 99. mål for Wam-Kam, så Jonas Wikborg eget lag kollapse fra 3-1 til 3-3 mot Rustad. Etter å ha sett Man. City kollapse på lignende vis mot Real Madrid rett etterpå, bestilte han seg tur til Madrid.

JESPERUDJORDET (wamkam.no): (Wam-Kam - Rustad Abildsø 3-3) Med to mål mot Rustad Abildsø ble Jonas Wikborg tidenes mestscorende WK-spiller. Det holdt nesten til årets første WK-seier.

– Det er surt når vi slipper inn to helt på tampen, så da klarer jeg ikke helt å glede meg over å være tidenes toppscorer for WK. Men gutta gjør en sabla god jobb: står på og holder nesten hele veien inn. Dette kan vi bygge videre på, sier WKs ubestridte nummer 10 til WK-redaksjonen.

Han gjorde 1-0 på pasning fra Magnus Ra Thuv Moustache bare noen minutter ut i kampen, og 2-0 ikke lenge etter at 2. omgang hadde startet.

– Begge var egentlig ganske ferdigscora. All ære til Magmouz, sier Wikborg.

2-0 ble til 2-1 før Wikborg-innbytter Nikolai Mong Andreassen styrte inn 3-1, også det på pasning fra Magnus Ra.

Niko jublet som besatt, og ikke uten grunn. Med omtrent ti minutter igjen på kampuret så dette ut til å gå WKs vei.

Så kom smellen.

På kampens syv siste minutter scoret Rustad Abildsø ikke bare ett, men to mål. Dermed endte det 3-3.

Etter match dro tomålsscorer Wikborg på Vålerenga Vertshus med WK-profil Joachim Magnussen og så slutten av CL-semifinalen mellom Man. City og Real Madrid.

Wikborg, som er Madrid-fan, trodde det gikk mot kveldens andre nedtur da City gikk opp i 1-0, men som de fleste har fått med seg: Real Madrid snudde kampen og tok seg til finale. Den spilles i Paris den 28. mai, men Wikborg og assistkonge Magnus Ra drar til Madrid for å få med seg stemningen.

– Turen ble bestilt dagen etter. Det blir spinnvilt, sier Wikborg.