Nyheter

Wam-Kam trenger spillere: Er du vår nye stjerne?

Jonas #10 don Wikborg lør. 15 januar 


Møt opp på trening for å teste deg i klubben kjent som Norges beste breddeklubb på nett.

VALLE (TIRSDAGER 20.45): Endelig sa de ja igjen, ja til å åpne opp for kontakt i breddeballen. Det betyr samtidig at Wam-Kam begynner med treninger igjen, og i den anledning ønsker vi også potensielt nye spillere velkommen.

– Møt opp på Valle klokken 20.45, ved banen nærmest hallen, er styreleder Simen Dyb Bergs soleklare oppfordring til alle som har lyst til å ta på seg fotballskoene igjen etter en lang (og fortsatt ikke endt) pandemi.

– Det er varme i kunstgresset der, frister han med.

– Hva slags spillere er det Wam-Kam søker etter?

– Vi har to 11-er-lag, ett i 6. divisjon og ett i 8. div, og vi søker egentlig etter spillere til begge de. Så har vi også et 7-er-lag, og vi er ikke fremmed for å ta inn spillere dit heller, sier Dyb Berg.

Ønsker du mer informasjon om 1. laget, ta gjerne kontakt med Jonas Wikborg. Føler du at du hører mer til i 8. divisjon, er Anders Solberg eller Preben Skadsheim riktig addresse. Men det er helt i orden også å bare møte opp på Valle klokken 20.45 på tirsdager fremover. Første trening er tirdag 18. januar. 

Det er bare to sesonger siden Wam-Kam spilte i 4. divisjon, men corona har absolutt tatt en toll på laget. Nå er målsettingen helt klar fra styreleder Berg, for øvrig ikke i slekt med Ørjan, Runar eller Patrick.

– Vi skal igjen bli Norges beste breddeklubb på nett, og så skal vi ha det djevelsk hyggelig sammen på selve banen.

– Kom på trening tirsdag 20.45 på Valle. Det blir gøy! avslutter han, og ber WK-redaksjonen legge ved et par freshe videoer for å fremme klubben i hans hjerte.

HUSK TRENING 20.45 PÅ VALLE - ALLE ER VELKOMNE 

HELT TIL SLUTT EN LITEN TAKK TIL PODCASTEN HEIA FOTBALL, som i 2018 kalte oss for Norges beste breddeklubb på nett  

 Siste Tweets