Nyheter

Wam-Kam-trener roper varsku: Frykter for fremtiden til Wam-Kam

Fredrik Bøe Saltbones tir. 11 august 


WK 1-trener John Martin Kallevik ser tendenser til at koronasituasjonen tærer på spillernes motivasjon. 

– Ja, jeg gjør desverre det, sier WK 1-trener - og utdyper:

– Vi ser at det blir vanskeligere og vanskeligere å motivere folk til å komme på trening når vi ikke kan trene på vanlig måte, sier Kallevik.

Wam-Kam har fulgt de gjeldende retningslinjene fra myndighetene og NFF slavisk etter at koronapandemien brøt løs i Norge. Det innebar stopp i all aktivitet en god stund og trening uten kontakt de siste månedene. 

– Før sommeren var det mange som var flinke til å holde motivasjonen oppe med "drømmen om oppstart i august", selv om det bare var fotballtennis og pasningsøvelser. Nå er det mange av de "faste" som det hangler litt hos.

Usikker på fremtiden

Dette er ingen unik situasjon for Wam-Kam. TV 2 skrev i juli en sak om at koronasituasjonen fører til at flere klubber må trekke lag på grunn av frafall. Kallevik håper inderlig at ikke det samme skjer i Die Oranje. 

– Jeg er redd for engasjementet i en liten klubb som WK. Klubben har gjennom mange ildsjeler og flotte spillere holdt det gående over 10 år, men hva skjer etter pandemi? spør han. 

– Hvordan påvirker situasjonen motivasjonen din? 

– Motivasjonen min er det ikke noe galt med i utgangspunktet, men jeg skulle jo ønske vi kunne begynt å trene mer kamplikt, i og med at jeg hadde håpet å innføre litt nye elementer i spillet vårt i år. Men med all den usikkerheten vi har nå, så ser jeg ikke hva vi skal jobbe mot og hvorfor, avslutter WK-treneren.
 

--

Støtt Wam-Kam på Vipps for å motivere spillerne!

 
Det koster kun 50 kr å motivere én spiller. Slå til nå - og du kan motivere tre spillere til prisen av to – kun 100 kr. Vipps-nummer 11816!
 
PS. Denne prisen gjelder kun "vanlige spillere", ikke superstjerner som f. eks Joachim Magnussen. Han er betydelig dyrere å motivere. 

 Siste Tweets