Nyheter

Wam-Kam sendes til samme planet som Lionel Messi i NRK-podkast


I den nyeste episoden av Heia Fotball innlemmes Wam-Kam FK i podkastens «Glory Hall».

For lyttere av NRK-podkasten Heia Fotball er «Glory Hall» en kjent og kjær spalte, der profiler innen fotballen hylles hver uke. 

Slik beskrives spalten av Heia Fotball selv:

«Heia Fotballs «Glory Hall» er en spesiell hyllestklubb; en samling legender på en egen planet, i en unik melkevei, gjennom et sort hull i det fjerne. Dit kommer de beste, rareste og mest nydelige fotballfolka – hvor de fornøyde spaserer rundt og nyter sin status på en gressmatte belagt med kosmisk gull.»

– En utrolig flott hyllest

Lionel Messi, Ronaldinho, Tom Lund – og ikke minst Gabriel Batistuta – er alle hyllet tidligere tidligere. Men nå er det utrolig nok Wam-Kam FKs tur. 

I den nyeste episoden, med Amahl Pellegrino som gjest, blir Waldemarskameratene løftet frem og sendt opp på samme planet som Messi, Ronaldo og Morten Berre – og over 300 andre (se hele listen her).  

– Det er noen som har laget en utrolig flott hyllest, sier programleder Sven Bisgaard Sundet. 

Innslaget kan dere høre i NRK Radio via denne lenken (klikk på kapitellet «Glory Hall» for å komme direkte til Wam-Kam-hyllesten).


Hyllesten, som er laget av Wam-Kam-redaksjonens Fredrik Saltbones, er tidligere publisert i Wam-Kams SoMe-kanaler – med tilhørende video. Den kan du se her:


Ikke hørt Wam-Kams offisielle sang? Den er tidligere blitt hyllet av Idol-Jonas og flere andre kjendiser. Hør her: