Nyheter

Wam-Kam-profil slapp fantastisk nyhet rett før kamp

Fredrik Bøe Saltbones fre. 11 mai 2018


Denis Ligonja (29) skal bli pappa til en liten gutt. Den nyheten fortalte han like før kampstart mot Fagerborg 2.

Wam-Kam-spillerne var i ferd med å gire seg opp til kamp. Kaptein Ville Lande Borring hadde sagt sine siste velvalgte ord før kampstart: «nå gjør vi som vi har snakket om i garderoben, gutta», «WAM-KAM!»-ropet var unnagjort, og dommeren sto utålmodig klar med fløyta, da høyreback Denis Ligonja kjapt la til:

– Og forresten: Jeg skal bli pappa.

Wam-Kam-spillerne kjente på mange følelser: glede, ekstase og overraskelse. Men som fotballspiller må man tenke på arbeidsoppgavene sine, og det ble derfor ikke tid til så mye annet enn å anerkjenne nyheten og kort gratulere den vordende pappaen. 

Ny Wam-Kam-generasjon på gang

Da wamkam.no tok kontakt med Ligonja etter 0-0-kampen mot Fagerborg, utdypet han (litt) om barnet som har termin i august:

– Blir en gutt, ja.

Han aksepterer at wamkam.no omtaler nyheten, men i frykt for fotografer i buskene vil han ikke avsløre hvor barnet skal fødes eller eksakt termindato.

Babynyheten fra Ligonja føyer seg inn i rekken blant WK-spillerne den siste tiden. Big Fred ble pappa i mars, styreleder Simen Dyb Berg får ei jente i sommer og i april ble det kjent at Sindre Granly Meldalen skal bli pappa for tredje gang.

En ny generasjon vokser frem. Fremtiden til Wam-Kam ser meget lys ut!

 

 Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Ble lurt trill rundt av Wam-Kams briljante 1. aprilspøk

** Wam-Kam-journalist plukket opp av mediegigant

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring

 Siste Tweets