Wam-Kam gikk på en smell mot gullfavoritten

Fredrik Bøe Saltbones ons. 5 juni 2019 Kampdetaljer

Rilindja var før sesongen favoritt til å gå seirende ut av 4. divisjon avdeling 3. Tirsdag fikk Wam-Kam erfare hvorfor.

WK 1 - Rilindja 1-5

ELLINGSRUD KUNSTGRESS (wamkam.no): Første omgang var jevn og endte målløs, og det var faktisk WK-spillerne som var mest fornøyd og offensive før andre omgang, men etter pause rant målene inn – i feil ende av banen.

Allerede etter fem minutter slo Rilindja en god ball i bakrom, der en av spissene kom seg løs etter slapt stopperspill av Big Fred. Rilindjas nummer 11 gjorde ingen feil alene med Wam-Kams keeper, og dermed sto det 0-1.

Wam-Kam kjempet seg tilbake i kampen, men 15 minutter senere scoret Rilindja igjen. WK ga seg imidlertid ikke. 20 minutter før full tid løp Magnus Ra seg fri på høyrekanten og slo et godt innlegg til Mats Brevik, som hadde blitt flyttet opp på venstrekanten. Brevik styrte ballen i mål med sine edle deler, og dermed var det kamp igjen på Ellingsrud.

Se høydepunkter/bunnpunkter fra kampen her:

Kollaps på slutten

På stillingen 2-1 var WK virkelig med og skapte noen farligheter, men fikk ikke ballen i mål. Det fikk på sin side Rilindja. Et snaut kvarter før full tid satte gjestene inn 3-1, og da var kampen i realiteten avgjort.

Ekstra skuffende var det imidlertid at Wam-Kam sprakk opp på slutten. De siste fem minuttene økte Rilindja både til 4-1 og 5-1.

Nå må Wam-Kam-guttene heve seg til lørdagens kamp mot Kjelsås 2. Det blir den første av de tre siste kampene før ferien, og WK 1 bør ha med seg noen poeng for å unngå å havne helt nede i sumpa.

Disse startet for WK 1 (4-3-3): Lekka; Denis, Big Fred, Halvard, Mats B; Arntzen, Håland, Herstad (kaptein); Magnus, Jokke, Hoff.

Spilte også: Jakob, Dusan, Vegard Klund.

Har du ikke fått med deg den siste episoden av WK-podden, Wam-Kam FKs egen podkast? Lytt til den i Apples egen podkastapp eller via Soundcloud her:

Her kan du lytte til del 1 av episode 4 Apples egen podkastapp eller via Soundcloud her:

Her kan du høre Wam-Kam-låten – som tidligere er blitt hyllet av Idol-Jonas og flere andre kjendiser: