Nyheter

Storkamper på trappene i 2021 - avdelingene lekket

Jonas #10 don Wikborg fre. 11 desember 2020


WK1 og WK2s avdelinger for 2021 er lekket. Fansen kan se frem til flere spennende oppgjør - riktignok dersom det ikke blir nok en sesongavlysning.

Det er ikke lenge igjen av uåret 2020, året som går ned i historiens som (blant annet) breddefotballens mørkeste år. Men med en vaksine godkjent og i bruk ute i Europa - og snart på vei inn i kongeriket Norge - er det håp for 2021. Legger vi til at det er oppdaget svært lite smitte blant breddeballens frender i Sverige og Danmark, må det være lov å håpe på seriespill for Wam-Kam i 2021. 

Og så over til selve poenget. WK-redaksjonen har fått tak i avdelingsoppsettet for Wam-Kam og Wam-Kam 2 den kommende sesongen. Det ser slik ut:

Wam-Kam (5. div avd 3) sine motstandere: Bækkelaget, Furuset, Jusstudentene, KFUM 3, Lambertseter, Lokomotiv Oslo 2, Oldenborg, Romså og Vestli.

Wam-Kam 2 (7. div avd 3) sine motstandere: Ellingsrud 2, Holmlia 2, Linderud, Nesodden 3, Nordby, Oldenborg 2, Oslo Ørn, Østerdølenes og Østlandskameratene.

Vi bemerker oss umiddelbart at Oldenborg er motstander for begge WK-lagene, og at det også blir en tur til Nesodden for WK2. Erik Nakkerud (avbildet) er kjent for sine hopp mellom de to klubbene, og sier kanskje følgende i en kommentar til wamkam.no, dersom han hadde blitt spurt.

- Det er ingenting som er bedre enn å slå vaksinemotstanderne på berget.

Hvilken kamp gleder du deg mest til i 2021?

 

 

 Siste Tweets