Nyheter

Sprett champagnen - WK2 er tilbake

Preben Halvorsen Skadsheim tir. 15 februar 2022 Kampdetaljer


Det er lov å si det nå folkens - vi har foten godt plantet inn i lysere tider. Ikke på lenge har det sett så lovende ut for oss som elsker breddefotball, og sannelig ser det lovende ut for oss som elsker Wam-Kam 2 også. I hvert fall årets første treningskamp tatt i betraktning. 

Søndag kveld inviterte Wam-Kam 2 avdelingsfelle Østlandskameratene til en vennskapelig dyst på Valle Hovin. 17 ivrige WK2ere utgjorde troppen, og blant de 17 var også tre av årets prøvespillere Eivind, David og Henrik, som alle leverte en solid debut i den oransje (sorte for anledningen) trøya.

Kampen ble en solid demonstrasjon for Wam-Kam 2 sin del, og det var ikke mye som tydet på en nesten to-årig tørketid hva fotball angår. Joda, vi hadde en halv sesong i høst, men alle er vel enige om at den ikke bare var halvveis i antall kamper, men også halvveis på alle mulige andre måter. 

Søndagens kamp endte med sifrene 5-1 i favør Wam-Kam 2, og bak det ene solide bidraget etter det andre stod både nye og gamle WK-stjerner, og om dette er nivået Wam-Kam 2 skal levere fra uke til uke i kommende sesong skal det bli vanskelig å holde seg i 8. divisjon. 

Disse stod bak Wam-Kam 2s scoringer:

1-0 Ville (A: Eivind)
2-0 Matias (A: Wikborg)
3-0 Eivind (A: Per)
4-1 Helge (A: Ville)
5-1 Helge (A: Ville)

 Siste Tweets