Nyheter

Siste Tweets

Skade setter Wam-Kams storsignering ut av spill

Fredrik Bøe Saltbones ons. 14 mars


Emil Santos Simmons (27) går glipp av kveldens treningskamp mot Lokomotiv Oslo. Nå kjemper han mot klokka for å rekke seriestarten.

Det vakte oppsikt da Wam-Kam hentet storfisken Emil Santos Simmons fra Nesodden i fjor. 27-åringen har solid erfaring fra 3. og 4. divisjon, og for noen år siden herjet han regelrett for NTNU i 3. divisjon.

At 5. divisjonslaget Wam-Kam skulle sikre seg en spiller av et slikt kaliber, fikk mange til å heve øyenbrynene i fjor sommer.

Fjorårssesongen ble imidlertid ikke helt som Simmons håpet. I debuten storspilte han og scoret ett mål og hadde to målgivende pasninger, men resten av høstsesongen ble ødelagt av skader.

I 2018 sikter han seg inn på å spille betydelig flere kamper. Men allerede før sesongstart trøbler kroppen til Simmons. I treningskampen mot Fjellstrand måtte han hinke av banen med en kneskade.

Håper å rekke seriestarten

** Oversikt: Slik spilles Wam-Kams kamper denne sesongen

Skaden setter ham fortsatt ut av spill, og Simmons må stå over kveldens treningskamp mot Lokomotiv Oslo 2. Den raske, driblesterke kantspilleren er imidlertid positiv og har store forhåpninger om at han rekker seriestarten 5. april.

– Kroppen fikser dette. Jeg prøvde meg på litt cageball i helgen. Det ble ikke bedre av det, men jeg skal prøve å trene litt i løpet av mars, hvert fall, sier Simmons til wamkam.no.

– Hva slags skade har du pådratt deg?

– Jeg har strukket noen sener i kne-leggfestet, pluss en skikkelig smell på det ene leggbenet. Heldigvis ikke noe leddbånd-/knebåndskade, sier 27-åringen.

– Men du rekker seriestart?

– Je je, svarer han.

Etter det wamkam.no erfarer, er sannheten at Simmons kjemper en kamp mot klokka for å rekke seriestarten. Kilder wamkam.no har vært i kontakt med, er positive til at han skal klare det. 


Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Wam-Kam-journalist plukket opp av mediegigant

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring

** #zekback 

** Internett-sensasjon observert på WK-trening

** Trenerens skrekkhistorie skal holde WK-stjernene skadefrie

Kommentarer (0)