Nyheter

Sjekk det seiersgliset! Super-Aru herjet i comebacket

Jonas #10 don Wikborg tor. 2 juni 2022 Kampdetaljer


I sin første kamp for sesongen ble Aru Ananthaharan man of the match – det til tross for rødt kort. 

JESPERUDJORDET (wamkam.no): (Wam-Kam - Vålerenga 2-1) Aru Ananthaharan smiler for både WK-comeback og «Banens beste»-pris. Da får det heller være at han også ble utvist. 

Han fikk sitt andre gule kort like før slutt, men heltene i oransje sto løpet ut. Sesongens andre seier, denne mot topplaget Vålerenga, var et faktum etter 2 x 45 minutter ballspill på ærverdige Jesperudjordet. 

– Det ga mersmak. Absolutt, smiler Aru. 

– Nå må jeg jo stå over neste kamp, men det kommer jo flere muligheter, fortsetter han.

Den tekniske spirrevippen gjorde for det meste som han ville på venstrebacken, både defensivt og offensivt, det selv om dette var hans første kamp for sesongen.

– Vi kaller ham ikke Super-Aru uten grunn. Dette var en lærebokopptreden i hvordan spille venstreback, kunne minne litt om prime Marcelo, sier coach Magnus Ra Thuv Moustache.

Arus bidrag var utslagsgivende for at WKs menn gikk seirende ut av bataljen mot Vålerenga, men det var Sondre Herstad som åpnet målshowet. 

Etter litt over halvtimen spilt la Halvard Mysen ballen perfekt inn til Herstad, som på elegant vis stusset ballen mellom beina på keeper. 

Rett før pause skjedde det også noe bemerkelsesverdig.

Vålerengas venstreback rakk ikke ballen, som gikk ut til innkast. Han valgte deretter å kline ballen langt vekk, og det var ikke det lureste han kunne gjøre. 

Barnefotballfeilen førte til gult kort, og med et gult kort fra før av ble fargen også rød. 

Til pause med 1-0 og én mann mer så det lyst ut mot topplaget, men før det var spilt ett minutt av 2. omgang fikk Vålerenga en heldig redusering. 

Det skulle ta nesten en hel omgang før avgjørelsen kom. 

I det 88. minutt skrudde Jonas Wikborg inn corneren som ga 2-1.

Det var etter dette at Aru deretter fikk sitt andre gule, og etter ett minutt med kaos i WK-boksen var seieren et faktum. 

Wam-Kam har nå 7 poeng etter like mange kamper. Men det kommer flere!

 Siste Tweets