Nyheter

Sunnmøring med sjokk-beskjed: Sa nei til 3000,- for å trene med Wam-Kam

Jonas #10 don Wikborg lør. 28 april


Hvor mye er du villig til å gi slipp på eller gi for å trene med de berømte Wam-Kam-gutta?

VALLE (wamkam.no): Yngve Gjerde lar seg ikke styre av penga. Han valgte å si nei til omkring 3000 kroner for å trene med Wam-Kam.

Det erfarer wamkam.no. Etter at den tidligere 3. divisjonsspilleren la inn en forespørsel om å få lov til å trene med de store gutta i Wam-Kam, skal ikke VG-profilen med MLS som fagfelt ha hatt annet på tankene. 

Ifølge kilder tett på Yngve Gjerde skal han til og med ha heppet med kula på Tørteberg dagen i forveien. Han hadde ikke spilt fotball på omkring et år, og skal selv ha vært middels fornøyd med sine nåværende ferdigheter kontra sine tidligere.

Da den store dagen endelig var kommet (forrige tirsdag), var han ikke i tvil da han ble tilbudt en kveldsvakt på VG-huset, noe som ville ha betydd at han måtte ha skippet WK-treningen. 

- Jeg sa nei. Jeg hadde jo allerede forpliktet meg, sier Gjerde til wamkam.no.

Etter det WK-redaksjonen erfarer, skal en slik kveldsvakt ligge på om lag 3000 kr, riktignok før skatt. Etter hendelsen har en rekke personer stilt spørsmål ved om Gjerde er fra Sunnmøre, slik han selv hevder.

Men om det smertet lommeboka til Gjerde å takke nei til penga, var hovedpersonen selv fornøyd etter å ha unnagjort sin første økt med Die Oranje.

En tydelig sliten Gjerde gjorde nok til at han ble invitert tilbake på treningsfeltet på Valle, men om det blir noen kontrakt på den tidligere Volda-spilleren som kan bekle backene eller spille sentralt på midten, gjenstår å se. 


 Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Ble lurt trill rundt av Wam-Kams briljante 1. aprilspøk

** Wam-Kam-journalist plukket opp av mediegigant

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring

Siste Tweets