Nyheter

«Årets mål»-kandidater da Wam-Kam økte serieledelsen til syv (!) poeng etter lysdrama

Jonas #10 don Wikborg fre. 31 august 2018 Kampdetaljer


I dag er det nøyaktig ett år siden forrige gang Wam-Kam tapte på Fort Linderud.

FORT LINDERUD (wamkam.no): Med fire kamper igjen å spille topper WK1 5. divisjon med syv poeng ned til nummer to.

Wam-Kam - Stabæk 3, 3-2 (2-1)

Det stinker opprykk av førstelaget til Wam-Kam, for på torsdag ble Stabæk 3 brukt som huggestabbe på Linderud kunstgress. Samtidig gikk serietoer Bærumsløkka og serietreer Fossum på tap, og dermed er det hele syv og åtte poeng ned fra toppen, og det med bare fire kamper igjen å spille. 

To av de resterende fire kampene er nettopp Børumsløkka og Fossum, begge på Fort Linderud, men de skal få en tøff oppgave med å få med seg tre poeng. Ser vi på statistikken, må vi bla et helt år tilbake for å finne forrige gang WK1 gikk på et hjemmetap, da mot nettopp Fossum.

Men siden den 31. august 2017 er det blitt åtte seirer, to uavgjort og null tap på Linderud kunstgress. Det er ikke mindre enn imponerende.

På torsdag var det Stabæk 3 som fikk unngjelde, men som vanlig var det ikke uten dramatikk. Og med pene mål.

Litt over kvarteret spilt kom det første. Ra spilte en tilsynelatende litt for lang ball mot dødlinja, men det er akkurat slik Denis liker det. Slaktern fra Balkan satte på turboen, trykka på nitro-knappen og rakk ballen så vidt det var. I feltet hadde toppscorer Wikborg kommet på et ok løp, og med ballen litt bak spissen valgte han en hælflikk med «feil» bein og i mål. 

Stabæk 3 utlignet på frispark, for øvrig Joachim Trzebinskis første innslupne i WK-trøya, men rett før hvilen var Wam-Kam frempå igjen. 

Denne gang var det Håland som ville mest. Han, som bookmakerne ikke akkurat hadde som favoritt til å score før kamp (7.00 i odds), steg til værs på corneren og stanget ballen i mål via tverrligger. 

Deretter fulgte et aldri så lite lysdrama. 

To av de seks flomlysene hadde nemlig ikke skrudd seg på, og dersom de ikke kom på, ble det bestemt at andreomgang måtte spilles en annen dag. Det slapp heldigvis stjernegalleriet til Wam-Kam. Knut Bore, dagens helt, kastet seg i elbilen sin og ordnet opp i lysanlegget på ærverdige Linderud. Og dermed kom andreomgang i gang, et lite kvarter forsinket.

DAGENS HELT: Knut Bore

På banen var det imidlertid Håland som viste seg frem fra sin aller beste side. Etter nok en Stabæk 3-utligning fikk han drømmetreff fra 20 meter rett før pipeblåseren mente at nok var nok. 

Etter en god del klabb og babb i motstanderens felt etter et langt innkast havnet ballen hos retur-Håland, som dempet ballen på brystet, så på hodet, før han prøvde lykken med «feil» bein. Ballen fløy i en perfekt bue over en langstrekt Stabæk 3-keeper og inn i mål, til WK-spillernes ekstase. 

Feiringen sto i stil til scoringen: Fem WK-ere slang seg på Boeing Hålands varemerkefeiring, og det så ut som rene flyparaden nede på Linderud kunstgress. 

Stabæk 3 fikk tilsynelatende én siste sjanse til å utligne på et frispark nede ved cornerflagget, men idet den blåkledde spilleren løp mot ballen bikket klokka 22.15 - tidspunktet lyset slår seg av. Dermed blåste dommeren korrekt av kampen, og Wam-Kam kunne juble for seier - igjen.

Se alle WK-målene her - det anbefales! 

Wam-Kam (4-3-3): Joachim de Bruyn Trzebinski - Denis Ligonja, Ville Lande Borring, Fredrik Bøe Saltbones, Halvard Ianssen Mysen - Jakob Sande, Christian Håland, Sondre Herstad - Magnus Ra Thuv Moustache, Jonas Wikborg, Lars Gunnar Hoff

Spilte også: Ola Jahr Røine, Ståle Bjørnersen

Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Anklages for å ha stjålet WK-profilens varemerke

** Absurd skade på WK2-stjerne - pådro seg strekk da han løp til T-banen

** Sjokkresultater sender Wam-Kam oppover tabellen tross nedtur

** Derfor sammenliknes WK2-stjernen med Maradona – og syltetøy (!)

** Eks-landslagsstjerne lovpriser Wam-Kam etter bragd mot Bærumsløkka

** Slik går det med de tidligere Wam-Kam-profilene i dag 

** Ble lurt trill rundt av Wam-Kams briljante 1. aprilspøk

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbannet etter WKs poppis-kåring

 

 Siste Tweets