Nyheter

Penisdrama for WK-stjerne: – Jeg følte på skam

Fredrik Bøe Saltbones fre. 26 mars 


Joachim Magnussen (30) delte en personlig og skambelagt historie på Instagram. Reaksjonene har skuffet ham veldig. 

Torsdag kveld valgte han å gjøre det. Han vegret seg, men fant ut at det beste var å være åpen. Joahcim Magnussen trykket på publiser-knappen. Og plutselig var historien hans «ute».

«En veldig personlig personlig, men sann historie fra i dag», begynner Wam-Kams stjernespiss på Instagram.

«I dag trodde jeg det var noe alvorlig galt med penisen min. Det viste seg at jeg har gått med en barnål under forhuden i 12 timer»

Magnussen er ingen ukjent skikkelse i breddefotballmiljøet. Han er en av de mest profilerte WK-spillerne, og i 2019 fikk han mye oppmerksomhet for sin statistrolle i NRK-serien Heimebane. Dagen etter penis-avsløringen på Instagram, tar wamkam.no kontakt med «Jokke».

– Hvordan opplevde du dette penisdramaet?

– Det var først og fremst smertefullt. Og jeg hadde en underliggende angst for at jeg hadde pådratt meg en hissig kjønnssykdom eller kreft i penis, forteller Magnussen eksklusivt til wamkam.no.

– Hva tenkte du da du fant barnålen?

– Jeg ble jævla letta. Samtidig følte jeg på en viss skam og en stor undring for hvordan den lille rakker’n kom seg inn.

– Har du en teori?

– Jeg har en teori. Det kan være fra juletreet fra i vinter. Forhåpentligvis har den ikke vært der fra vinteren (jeg er nøye med intimvasken), men at en barnål har sneket seg inn i sofaen eller senga og krøpet inn i boxern min. Det er et påskemysterium.

– Hmm … Spennende. Kommer dette til å få konsekvenser for fotballsesongen din (hvis det blir noe sesong)?

– Ikke mer enn en underliggende angst om at det kan skje igjen. Det kan være det blir hyppigere kontrollsjekk (av penis, journ.anm.) før kamp. Og jeg tar med meg et stigma om at folk tror jeg har pult et tre. Jeg har fått tilbakemeldinger om det

– Hvordan har reaksjonene vært etter at du gikk ut på Instagram og fortalte din historie?

Magnussen deler fem skjermdumper med tilbakemeldinger han har motatt. Det er lite støtte å spore.

 

– Hadde du håpet på mer støtte?

– Ja, når man åpner seg om noe så skambelagt, håper man på det. Jeg vil jo at folk skal åpne seg om de opplever det samme. Dessverre er jeg redd folk ikke vil gjøre det etter reaksjonene jeg har fått.

– Takk for praten.

– Takk selv.


 Her kan du høre Wam-Kam-låten – som tidligere er blitt hyllet av Idol-Jonas og flere andre kjendiser: Siste Tweets