Nyheter

Pengene «renner» inn etter WK-trenerens hjertesukk: – Jeg vil motivere heltene fra Indre Østfold!

Fredrik Bøe Saltbones ons. 12 august 2020


WK-trener John Martin Kallevik fryktet for motivasjonen til spillerne. Nå overføres motivasjon digitalt – i form av penger på Vipps. 

I den nevnte artikkelen der Kallevik luftet sin bekymring, oppfordret vi i WK-redaksjonen folket til å vippse penger til Vipps-nummer 11816 for å motivere spillerne. 

Og det tok ikke lang tid før pengene begynte å tikke inn på konto. Siden publisering tirsdag har det kommet inn 300 kroner på Wam-Kams Vipps-konto. Foreløpig er det to bidragsytere: Mads Mysen fra Mysen og Denis Ligonja. 

Begge ønsker å øremerke pengene til å motivere konkrete spillere. 

– Jeg vil gjerne motivere heltene fra Indre Østfold. Så Petter (Skadsheim), Preben (Skadsheim), Halvard (Mysen), Anders (Solberg) og Vegard (Klund) - IØ trenger forbilder i disse tøffe tider, sier Mysen – og sikter til som Indre Østfold er mest kjent for i disse dager: Et nytt utbrudd av covid-19.

Mysen, som frem til 2018-sesongen var én av de mest profilerte spillerne på Wam-Kam, følger opp med et spørsmål om det er en garanti for at spillerne blir motivert, og om han eventuelt får pengene tilbake hvis de ikke blir det. På det spørsmålet må WK-redaksjonen svare «nei». 

– Synd! Da får jeg bare håpe, sier bidragsyteren. 

Langer ut: – Må skjerpe seg!

Den andre bidragsyteren, Denis Ligonja, ønsker på sin side å motivere Joachim Magnussen – til tross for at WK-redaksjonen gjentatte ganger har påpekt at stjerner i Magnussens kategori trolig ikke lar seg motivere for en så lav sum som 100 kroner. Så da får vi bare se hva disse pengene holder til. 

Ligonja har de siste årene vært en sentral brikke på banen for Die Oranje, men i 2020 har han ennå ikke vært på trening. Da WK-redaksjonen stiller det betimelige og litt kritiske spørsmålet «Men hva med deg selv? Har du gitt deg?», blir det imidlertid tyst. Men etter en stund kommer det et svar:

– Nei, jeg føler at jeg bare har tatt en pause. Håper og tror at jeg skal få avsluttet fotballeventyret mitt i WK på et ordentlig vis, sier Ligonja. 

Det er ikke alle som bruker penger som virkemiddel. WK-helt Mats Holt Myrvold kommer med en verbal skyllebøtte på Facebook overfor WK-spillerne: «Nå er det på tide at dagens WK-spillere går i seg selv. Hvis ikke de vil trene, er jeg sikker på at det finnes legender som Remy Larsen Belt som kan hentes ut av dvale og overta plassene i (den fremtidige) startoppstillinga fra dem». 

--

Støtt Wam-Kam på Vipps for å motivere spillerne!

 
Det koster kun 50 kr å motivere én spiller. Slå til nå - og du kan motivere tre spillere til prisen av to – kun 100 kr. Vipps-nummer 11816!

 Siste Tweets