Nyheter

Nå kan du og dine nærmeste bli offisielle Wam-Kam FK-støttespillere

Preben Skadsheim tor. 13 desember 2018


Fra og med årets sesong kan du og dine nære og fjerne venner bli med i Wam-Kams ekvivalent til «Håndballens venner», nemlig WAM-KAM FK STØTTESPILLERE. Les litt om hvordan ting står til i Wam-Kam og om hvordan du kan være med å lede klubben til suksess i brevet under.

KJÆRE VENN AV WAM-KAM FK,

Dette brevet kan leses på to måter. Enten er du den som har lett etter en vei inn i Wam-Kam, men som av uante årsaker, sportslige eller ikke, ikke helt har funnet ut hvordan du skal klare nettopp dette. Da kan du lese dette brevet som nettopp muligheten du har ventet på. Ellers er du kanskje en av dem som først og fremst følger Wam-Kam fra sidelinja enten som far, mor, venn, motspiller, tidligere medspiller, kjæreste, datter eller sønn, og som har lurt på hvordan du, på tross av at du ikke kan bidra på banen, kan være med på å løfte klubben til nye høyder. Er du en av disse, kan du lese brevet som muligheten til nettopp dette.

Om du ikke helt passer inn i noe av det du leser over, kan du lese brevet som nettopp det det er: et frierbrev fra oss til deg.

Wam-Kam FK går inn i sin tolvte sesong som fotballklubb i Oslo. Og det med brask og bram. Foregående sesong tok klubbens førstelag gullet hjem i 5. divisjon, og derfor skal våre beste menn spille 4. divisjonsfotball neste sesong. I tillegg har klubben vokst seg såpass stor at vi har grepet sjansen til å øke klubbens størrelse med 50% ved å opprette et tredjelag, altså Wam-Kam 3. Klubbens andrelag går på sin side inn i sin tredje sesong i 7. divisjon, med store ambisjoner om å bite godt fra seg mot motstand fra fjern og nær.

Som en størrelsesmessig relativt beskjeden klubb sett i Oslo-sammenheng, har Wam-Kam FK tradisjonelt sett, med noen få og heldige unntak, slitt med å skaffe sponsorer. Bedrifter er blant annet opptatt av ungdomssatsing når de skal dele ut sine sponsormidler, noe Wam-Kam ikke kan skilte med per i dag. Unge til sinns er vi, men det hjelper lite i denne sammenheng.

I forbindelse med økte avgifter i 4. divisjon, og ikke minst behov for oppgradering av utstyrspark og draktbeholdning på grunn av opprettelse av nytt lag, har vi behov for økonomisk støtte. Derfor ønsker vi nå å fri til deg ved å gi deg og dine nærmeste med en mulighet du kanskje ikke visste du savnet, nemlig mulighet til å bli en offisiell WAM-KAM FK STØTTESPILLER.

Gjennom en gave til klubben på 250 kroner, registrerer vi deg, eller den du eventuelt måtte glede med en overraskelse, som en av klubbens støttespillere. Som støttespiller får du ditt navn innskrevet i våre hjemmesider, men kanskje enda mer gledelig er det at du, gjennom ditt bidrag, får være med å drifte Oslos hyggeligste breddeklubb gjennom nok en sesong.

Alt du trenger å gjøre er å VIPPSe 250 kroner til klubbens egen konto på nummer 11816 (på «Kjøp og betal» i Vipps), samt skrive navnet på den du ønsker å innlemme som støttespiller, og vipps så er du eller den en WAM-KAM FK STØTTESPILLER det kommende året. Støtten går uavkortet til drift av klubbens tre lag og til leken oransje kvalitetsfotball.

Vi i Wam-Kam FK håper du vil være med oss på laget det kommende året, og benytter muligheten til å ønske deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år!

Visste du for øvrig at... 

... du også kan støtte oss gjennom Norsk tippings grasrotandel. Klikk her for å se hvordan. 

 Siste Tweets