Nyheter

Kilder til WK-redaksjonen: «Bæreumsløkka-dødaren» og Wikborg-fetter klar for Wam-Kam

Jonas #10 don Wikborg fre. 2 september 2022 Kampdetaljer


Bare tanken av Fredrik Sæland sender et gufs nedover ryggen på Thorstein Helstad og Jan-Derek Sørensen. Nå har «Bærumsløkka-dødaren» resignert for sitt elskede Wam-Kam. Signert har også Wikborg-fetter Simon Øverås. 

VALLE (wamkam.no) Førstnevnte fikk sin redebut for Die Oranje i et ganske surt 1-4-tap mot Rustad Abildsø. Sistnevntes debut lar nok litt vente på seg, men ifølge opplysninger til WK-redaksjonen er overgangspapirene sendt inn.

– Jeg møter fortsatt folk på gata som snakker om da Fredrik Sæland senket Bærumsløkka med Thorstein Helstad og Jan-Derek Sørensen på laget, sier WK-coach Magnus Ra Thuv Moustache. 

– Det er deilig å se ham trille ball i oransje drakt igjen, legger han til. 

På slutten av denne videoen kan du se scoringen han prater om.

Nå kan WK-redaksjonen avsløre at Fredrik Sæland har resignert for Wam-Kam. Det kommer kanskje ikke som en overraskelse for alle, i og med at han faktisk spilte mot Rustad Abildsø. 

Simon Øverås er derimot et litt mer nytt bekjentskap for de fleste. 

Han er fetter av Jonas Wikborg, mannen med flest mål og assist i WKs historie, men har overbevist kritikerne og imponert på trening. 

Ifølge opplysninger til WK-redaksjonen er overgangspapirene sendt inn, men dessverre sliter han litt med et dårlig kne. Debuten lar nok vente en liten stund, men WK-coach Magnus Ra er glad for at Simon besto den medisinske testen på tross av skadeproblemene.

– Vi begynner å få en bra tropp nå. Det er bra trøkk på trening, og det er gøy å spille fotball. Men det er ikke sikkert vi er ferdig på overgangsmarkedet, sier han kryptisk.  

 Siste Tweets