Nyheter

Kaptein Ville: - Det er en jævla ukultur i Wam-Kam

Jonas #10 don Wikborg fre. 31 august 2018


På tross av seier var ikke kaptein Ville Lande Borring bare fornøyd etter kampen mot Stabæk 3.

FORT LINDERUD (wamkam.no): Ville Lande Borring (godt oppe i 30-åra) vil bruke sin status som kaptein til å endre Wam-Kams holdninger.

- Det er en jævla ukultur i Wam-Kam, konstaterer Ville overfor WK-redaksjonen.

- Hvorfor skal vi være så prektige? legger han til som et retorisk spørsmål.

Wam-Kam-kapteinen med nummer seks på ryggen snakker om det som skjedde da klokken bikket 22.15 torsdag kveld. 

På grunn av lystrøbbel ble den andre omgangen mot Stabæk 3 utsatt et godt kvarter, med det resultat at kampslutt kom til å skje rundt 22.15, tidspunktet lysene automatisk slår seg av. Det var akkurat det som skjedde også.

Nær fem minutter på overtid fikk Stabæk 3 nære Wam-Kams cornerflagg, og i et siste desperat forsøk i å ta med seg ett poeng hjem til Blærum, sendte de opp det som var å sende opp. Men idet Stabæk 3-fotballsparkeren løp mot ballen, skrudde lysene seg av. Dommeren tok den korrekte avgjørelsen ved å blåse av kampen, til bærumingenes vrede.

Ett år siden forrige hjemmetap:  Les referat og se de elleville scoringene mot Stabæk 3 her!

Samtlige bortelagsspillere flokket seg rundt kamplederen, «det der kan du ikke mene?!» og «stikk av!», var blant uttrykkene som haglet. WKs Jakob Sande prøvde å komme mellom dommeren og de illsinte spillerne, WK-ultra Preben Skads (resten av etternavnet er anonymisert) var ute og yppet, mens Magnus Ra Thuv Moustache prøvde å roe situasjonen ved å be sine medspillere om ikke å feire så mye.

Det sistnevnte fikk det altså til å koke i topplokket på Wam-Kam-kaptein Ville. Han mener Wam-Kam bør bli bedre på å være ufyselige.

- Hvorfor skal vi gjøre alt så «riktig»? Det er ikke noe gøy å være som Rosenborg, utdyper Ville fra sin kjørende bolig. 

 

 

 Siste Tweets