Jonas #10 don Wikborg tir. 11 september 2018 Kampdetaljer

Møt opp på Kalbakken kunstgress torsdag klokken 20.15!

FROGNER STADION (wamkam.no): Sesongens andre tap for WK1 kom forrige torsdag, men allerede nå på torsdag kan seriegullet i 5. divisjon trolig sikres.

Fagerborg 2 - Wam-Kam 3-2 (1-2)

OBS! Kampen mot Fossum torsdag klokken 20.15 er flyttet fra Fort Linderud til Kalbakken kunstgress.

Det hersker full forvirring i 5. divisjon avdeling Wam-Kam. På datoen står det tirsdag 11. september, men ennå er det ikke kommet et resultat på fotball.no i kampen mellom Bærums Verk Hauger og naboklubb Bærumsløkka, som ble spilt - eller i det minste skulle vært spilt - forrige torsdag.

- Jeg ser Bærumsløkka bare har registrert akkurat elleve spillere i FIKS, så det kan tenkes at de ba om utsettelse og fikk det, ressonerer en ikke navngitt person overfor wamkam.no.

Det har ikke rent lite å si, for resultatet der påvirker Wam-Kams mulige gullfeiring.

Dersom Bærumsløkka spilte tapte kampen, slik de første rapportene også tydet på (det ble lagt inn 3-0 til BVH på fotball.no før det ble fjernet), vil Wam-Kam med seier over nå serietoer Fossum torsdag sikre seg gullet. Om Bærumsløkka vant, er det fortsatt teoretisk at WK-gutta gir fra seg gullet selv med seier torsdag.

Wam-Kam leder med sine 33 poeng på 15 kamper, Fossum har 28 på like mange, mens Bærumsløkka står bokført med 26 poeng på 14 kamper. Trykk her for hele tabellen.

Seier mot Fossum torsdag kan de oransjekledde uansett ikke ta for gitt.

Forrige torsdag gikk laget på sitt andre tap for sesongen, og det mot langt svakere plasserte Fagerborg 2, som på sin side kjemper en bitter kamp om å overleve i ærverdige 5. divisjon.

På den steinharde matta på Frogner kunstgress tok hjemmelaget ledelsen etter bare tre minutter, før Wam-Kam snudde kampen til 2-1 før pause. Målene kan du se under:

I den andre omgangen gikk det imidlertid skeis. Fagerborg utlignet til 2-2 og snudde igjen kampen til sin fordel. Wam-Kam klarte aldri å svare, og dermed endte det med tap.

Etterpå tordnet coach Kalle, som for øvrig fylte år mandag.

- Da kom smellen for WK1! Vi har over en periode hatt evnen til å avgjøre jevne kamper til vår fordel selv om vi ikke har prestert på topp. Nå kom smellen så da er det bare å jobbe hardt for å unngå at dette blir den nye trenden! skriver han i et innlegg på en lukket gruppe som WK-redaksjonen har fått tilgang til.

- Det som bekymrer meg mest, er at enkelte av dere kommer med tanker om å bryte ut av spillestilen så fort det butter litt i mot nå! Vi har jobbet med dette nå i snart to sesonger og i starten buttet det vesentlig mer, fortsetter den ikke alltid sindige treneren.

Wam-Kam (4-3-3): Joachim de Bruyn Trzebinski - Denis Ligonja, Ville Lande Borring, Ståle Bjørnersen, Einar Solheim - Sander Solvik, Christian Håland, Sondre Herstad - Lars Hoff, Jonas Wikborg, Emil Simmons Santos

Spilte også: Joachim Magnussen, Magnus Ra Thuv Moustache, Severin Sverdvik og Ola Jahr Røine

Her kan du høre Wam-Kam-låten – som tidligere er blitt hyllet av Idol-Jonas og flere andre kjendiser: