Nyheter

Jublet hemningsløs for sin første WK-seier – 230 dager etter debuten

Jonas #10 don Wikborg ons. 18 mai 2022 Kampdetaljer


Det gikk ikke lang tid før Tor Inge Polden ble en publikumsfavoritt blant WK-fansen. Den første seieren satt imidlertid langt inne.

AYA NAPA (wamkam.no): (KFUM 3 - Wam-Kam, 1-3) Han fikk debuten sin 23. september 2021. 230 dager senere, den 11. mai 2022, kunne Tor Inge Polden slippe jubelen løs. 

– Det er helt sinnssykt digg! Og ekstra digg å krone det hele med scoring, sier unge Polden etter å ha vært med på sin første tellende seier for Wam-Kam. 

Scoringen ble senere gitt til kaptein Ville Lande Borring, men det tar ingenting av gleden til WKs nye posterboy. 

– Herre jemini så godt! sier den tidligere KBK-spilleren.

Polden ankom klubben sammen med Carl Nordberg og Nico Eriksen mot slutten av fjorårets sesong, men rakk ikke å få med seg en seier på de fire kampene han spilte da. Carl fikk sin debut én uke senere og kunne i likhet med Polden juble for sin første WK-seier den 11. mai, han etter å ha vært i klubben i 223 dager. 

– Det er klart det er deilig. Det er litt som når du drar på byen og står en evighet i kø, men så slipper man inn på klubben til slutt, sier Carl. 

Seieren kom etter scoringer av Joachim Magnussen, Ville Lande Borring og stjerneskuddet Fabio Miracco. Kåffa reduserte én gang, men var ikke i nærheten av å true Die Oranje. 

3-1-seieren skjedde for øvrig samtidig som WK-redaksjonen var på Kypros, som du kan se dronebilder av her: 

 
 
 
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Jonas Wikborg (@donwikborg)

På grunn av ferieavviklingen er det vanskelig å si altfor mye om selve kampen, men ryktene sier at WK-spillerne fortsatt har litt å gå på – selv om det ble en finfin 3-1-seier.  

 Siste Tweets