Nyheter

Helsvart dag for Wam-Kam: Tap og stygg skadesmell mot Ready 2


Skadelisten til Wam-Kams beste blir stadig lenger.

Ready 2 - Wam-Kam 3-2 (2-1)

VOKSEN KUNSTGRESS (wamkam.no): Alt gikk på tverke da Wam-Kam gjestet Ready 2 på Voksen kunstgress. 

Ikke bare ble det et bittert 2-3-tap etter svikt i alle ledd. Også kneet til Jonas Wikborg sviktet, og nå må Wam-Kam trolig klare seg uten sin nummer 10 i flere måneder.

Eksklusive bilder wamkam.no-redaksjonen har fått tak i, viser WK-stjernen med skinne rundt sitt dyrbare venstreben. Etter det WK-redaksjonen erfarer, er Wikborg trolig ute i flere måneder etter at kneet hans ga etter med rundt ti minutter-kvarteret igjen på Voksen kunstgress.

Han skulle bare ta tak i ballen etter en klarert corner, men da skar det seg fullstendig. Det venstre kneet ga etter, to høye snappe-lyder runget ut over stadion... Kombinasjonen av gammelt kunstgress og vått føre kan ha vært skjebnesvangert for spilleren som ofte også er å se blant Wam-Kams nest beste.

Trolig dreier det seg om et røket sidebånd og-eller fremre korsbånd i kneregionen for mannen i 20-årene, men et endelig svar blir ikke klart før et såkalt MR er gjort. Det kan ta litt tid.

I beste fall er Wikborg tilbake igjen til høstsesongen. I verste fall venter en operasjon og nærmere ett år på sidelinjen. WK-redaksjonen er kjent med at legen på Legevakta har omtalt tre måneder som et trolig scenario, men tar ingenting for gitt før MR er gjort.

Wikborg tegner seg altså på skadelisten til Wam-Kam, men der er han ikke den eneste. Spillende trener og superstjerne Emil Santos Simmons hinket av 4-1-seieren mot Ski forrige lørdag med strekk. Han er trolig ikke tilbake før etter sommeren.

Heller ikke på banen gikk det veien for Wam-Kams håpefulle tirsdag.

Nevnte Wikborg serverte riktignok toppscorer Magnus Ra på en corner, men to mål til Ready, ett av dem en real perle, sørget for at det sto 2-1 til hjemmelaget etter de første 45 på en rask kunstgressmatta på vestkanten.

Ready 2 var et lag Wam-Kam-gutta skulle ha koll på, men det sviktet i alle ledd. Det var enkle feil i forsvar, midtbanen hang ikke helt sammen og på den siste tredjedelen stokket det seg for angriperne.

Da formspiller Lars Hoff stanget (!) inn 2-2 på et strøkent innlegg fra Jakob Sandei 2. omgang, trodde likevel de fleste at Wam-Kam skulle krige seg tilbake igjen og sikre tre poeng.

Det kunne også ha skjedd, men igjen var ikke marginene på de oransje sin side. Wikborg bommet på en stor sjanse, og Christian Håland ble forhindret av undersiden av tverrliggeren da han headet ballen i bakken og mot mål på en corner. 

Istedenfor utviklet kampen seg til å bli et mareritt. Først ble Wikborg skadet, og like etterpå kom den matchavgjørende scoringen. Innbytter Thorstein Helstad, som i fjor var med på å senke WK med sitt Bærumsløkka, åpnet opp forsvaret med et touch, og foran mål kunne en Ready-spiller enkelt gjøre 3-2. 

Wam-Kam blir dermed stående med 10 poeng etter 8 kamper, noe som holder til en 7. plass. Ready 2 har 7 poeng på 9 kamper.

Wam-Kam (4-3-3): Alexander «Lekka» Strand - Denis Ligonja, Halvard Ianssen Mysen, Sondre Herstad, Mats Brevik - Jakob Sande, Christian Håland, Mats Arntzen - Jonas Wikborg, Magnus Ra Thuv Moustache, Lars Gunnar Hoff

Spilte også: Sander Solvik og Andres Hammersbøen.

Har du ikke fått med deg den siste episoden av WK-podden, Wam-Kam FKs egen podkast? Lytt til den i Apples egen podkastapp eller via Soundcloud her: 


Her kan du lytte til del 1 av episode 4 Apples egen podkastapp eller via Soundcloud her:  


 Her kan du høre Wam-Kam-låten – som tidligere er blitt hyllet av Idol-Jonas og flere andre kjendiser:

Les mer:

** Her kan det ikke spilles fotball, ifølge NFF Oslo. Det vekker kraftige reaksjoner.

** Wam-Kam-stjerne løy til lokalavis - havnet på forsiden

** Kalasseier da Heimebane-stjernen debuterte i Wam-Kam-trøya

** Seier i trenerdebuten: Slakteren fra Balkan skjelver etter Andres' storspill

** Her er Heimebane-stjernen på Wam-Kam-trening

** VG-profil hentes til Wam-Kam

** Dette er Wam-Kams nye trenerduo 

 

 Siste Tweets