Nyheter

Gladmelding fra WK-styret etter kruttsterk bortekamp: – Trenerne har vår fulle tillit

Fredrik Bøe Saltbones søn. 19 juni 2016 Kampdetaljer

2.-omgangen mot Nesodden overbeviste styret i Wam-Kam om at Ole Jørgen Grumstad og Erik Nakkerud har det som skal til for å lede WK1.

Nesodden – Wam-Kam 3-3 (2-0)

BERGER STADION (wamkam.no): Det endte 3-3 borte mot opprykksfavoritt Nesodden, men selv om Wam-Kam lå under 0-2 til pause, kunne gjestene fort ha stukket av med alle poengene.

En omstridt situasjon helt på tampen, der dommeren valgte å dømme straffe fordi Wilson tok litt tak i en Nesodden-spiller, reddet uavgjort for et heldig Nesodden-lag.

For trenerduoen Ole Jørgen Grumstad og Erik Nakkerud ble det uansett en stor opptur etter den bedrøvelige kampen mot Sagene. I etterkant av 1-4-tapet på Fort Jordal måtte trenerne tåle en rekke kritiske spørsmål.

Nå rykker styreleder Simen Dyb Berg ut for å klargjøre én ting: WK-styret har ingen tanker om å sparke trenerduoen.

Styrelederen: – Spillet har tidvis vært veldig godt

– Etter å ha sett hvordan trenerne fikk spillerne til å prestere i 2. omgang nå, kan jeg ikke annet enn å gjenta at trenerteamet har vår fulle tillit, sier Dyb Berg i en reell uttalelse til wamkam.no.

– Samtidig må jeg si at vi forventer flere omganger som denne fremover – gjerne to av dem i samme kamp.

– Hvordan har trenerteamet prestert ut i fra forventningene før sesongen?

– Totalt sett synes jeg trenerteamet har fremstått relativt profesjonelt. Laget har vel prestert litt under forventet, men vi må også huske at vi er i en ekstra tøff avdeling i år. Spillet vårt har vært varierende, men tidvis veldig godt. Noe vi så et eksempel på i kampen mot Nesodden. Jeg håper både trenere og spillere tar med seg den gode opplevelsen fra Nesodden-matchen og bygger videre på dette til høsten. Jeg forventer at poengfangsten blir større da, sier styrelederen.

– Hva var det som imponerte deg sånn i 2.-omgangen mot Nesodden?

– Først og fremst innstillingen og fighter-viljen. Dette har manglet ved flere anledninger i år, synes jeg. Vi ser at hvis vi virkelig vil, så er vi gode nok til å spille jevnt med alle topplagene i 4.divisjon, sier Simen Dyb Berg.

Var det riktig eller feil å dømme straffe? Se høydepunktene fra kampen her og bedøm selv!

I forkant av det emosjonelle oppgjøret på Berger stadion hadde de oransje trolig vært fornøyd med uavgjort, men da kampen ble som den ble, var det mange skuffede WK-ansikter i garderoben på Berger stadion etter kampslutt.

De oransje heltene åpnet kampen best, men etter 15-20 gode WK-minutter jevnet spillet seg mer ut, og etter hvert tok Nesodden ledelsen.

WK hang ikke med på notene defensivt da hjemmelaget spilte seg gjennom på høyresiden i 16-meteren. Nesoddens Jakob Bjøndal fant lagkompis Joakim Lien inne foran mål, og sistnevnte hadde ingen problemer med å sette inn 1-0.

Scoringen skulle riktignok vært annullert. Målscorer Joakim Lien rev regelrett ned Ville Lande Borring rett før han fikk den målgivende pasning. Dommeren sto godt plassert og det er litt vanskelig å forstå at han ikke fikk med seg forseelsen.

Få minutter senere lå ballen nok en gang i nettet bak WK-keeper Lars Løseth.

Nesodden utnyttet at Abdullah mistet ballen på høyrebacken. Ballen ble raskt slått inn langs bakken foran mål, og der tapte Lars G. Hoff løpsduellen mot Oscar Halvorsen, som enkelte satte inn 2-0.

Se bildeserie fra kampen her:

Nesodden - Wam-Kam 3-3 (2-0)

WK høvlet over Nesodden etter hvilen

Nesodden styrte resten av omgangen, spilte pasninger langs bakken og holdt ballen i laget, og mange av tilskuerne tenkte nok at dette skulle bli enkel match i 2. omgang. Men nei da!

WK gikk ut i hundre etter pausen – rett i strupen på Nesodden. Drøyt ti minutter ut i omgangen var Ståle frempå på at innlegg. Veteranen headet reduseringen i mål via en NIF-spiller.

Få minutter senere de oransje heltene til igjen. Ville var sterk som en bjørn på en perfekt slått corner fra Lars G. Hoff. Headingen var like god som dødballen var presis, og dermed var stillingen plutselig 2-2 på Berger stadion.

Men selv om de oransje var underdogs på forhånd, hadde ikke Waldemarskameratene tenkt å gi seg med det. 20 minutter før full tid slo tidenes eldste WK-spiller (hint: Ståle) en nydelig pasning til Gabriel som kom på et løp inn fra venstrekanten. Super-Gabi gjorde som han har gjort så mange ganger denne sesongen; han rundlurte motspilleren sin og satte ballen kontrollert i mål – nede i det høyre hjørnet.

Helt på tampen oppsto dessverre situasjonen som allerede er heftig omtalt. Nesodden fikk en heldig straffe og satte inn utligningen. Dermed endte kampen 3-3 på Berger stadion.

Var det straffe? Se situasjonen her:

View post on imgur.com

Slik startet Wam-Kam (4-3-3): LOL – Abdullah, Ville, Big Fred, Lars G. Hoff – Nakkerud, Ståle, Wikborg – OJ Grumstad, Jokke, Gabi.

Spilte også: Wilson.

Stjerner:

*** Ville. Nesodden-gutten herjet på "hjemmebane". Vant alt av dueller og stanga inn et mål på corner.

** Gabi. Wam-Kams CRZekad fortsatte den gode formen og var et konstant uromoment for Nesodden-spillerne. Satte inn en scoring og kunne med litt hell fått flere.

* Ståle. Gamlefar her funnet tilbake til fjorårsformen. Slo fine langballer (om det er lov å skrive) og balanserte godt opp for WK på midten.