Nyheter

Gikk på skjult kamera-limpinnen - WK-stjerne kroppsvisitert av kjendis

Jonas #10 don Wikborg ons. 24 oktober 2018


Denis Ligonja pluss Ida Fladen er ikke lik sant.

MAJORSTUA (wamkam.no): Her blir Denis Ligonja tatt fullstendig på senga. Men selv hevder han at han skjønte noe var i gjære. 

- Møtte på Mats Arntzen (Fjellstrand-profil som jobber med VGTV-serien Spårtsklubben, journ.anm.) i butikken, så skjønte det var noe på gang. Han ba meg gå i den kassa, sier en fortsatt fortumlet Denis Ligonja til wamkam.no. 

Deretter hevder WK-stjerna at han åpenbart skjønte det var skjult kamera, men bildene fra den nyeste Spårtsklubben-episoden (nummer 66 i rekken) ser ut til å vise det motsatte. Døm selv her, der Denis Ligonjas ufrivillige opptredenen begynner fra 16 minutter og 10 sekunder inn i episoden:

I korte trekk ender det hele med at Rælingen-jenta Ida Fladen (32), tilsynelatende ansatt på Rema 1000, kroppsvisiterer WKs høyreback, en opplevelse den prisvinnende kjendisen satte mer pris på enn den utvalgte fra Wam-Kam.

- Den kroppsvisiteringen der, det er vel det nærmeste du har vært sex siste halvåret, bemerket nemlig tidligere Mjøndalen-spiller Mads Hansen etter at sekvensen var spilt av i programmet, hvorpå Fladen svarte:

- Absolutt. Der tok du en for laget.

Nærmere Ligonja enn akkurat det kommer nok ikke Fladen, som tilfeldigvis er aktuell i TV2-satsningen «Kjendis søker kjæreste». Alle trofaste lesere av wamkam.no er nemlig vel vitende om at Denis Ligonja har nok å henge tøylene i på hjemmebane som relativt nybakt pappa

 Siste Tweets