Nyheter

Siste Tweets

Full forvirring rundt VG-profil: Her er han på Wam-Kam-trening

Jonas #10 don Wikborg ons. 7 mars


Forrige uke skrev Fjellstrand at Øytstein Reistadbakk (32) blir klubbens best betalte gjennom tidene. Nå kan WK velte avtalen.

DÆLENENGA (wamkam.no): Bare én uke etter at VG-profilen ble tvunget til å la seg avbilde i håndtrykkpositur med Fjellstrand-trener Mats Arntzen, dukket Øystein Reistadbakk opp på Wam-Kam-trening.

Der ga han klart uttrykk for at intet er underskrevet med klubben som befinner seg en lang båttur utenfor hovedstadens sentrum, det selv om Fjellstrand selv skriver at «alt tyder på at 32-åringen blir med klubben videre».

Wam-Kam møtte Fjellstrand:Slik endte det

Etter det WK-redaksjonen forstår, skal Fjellstrand, som er villig til å gjøre moldenseren til klubbens best betalte spiller, ikke være i nærheten av å kunne tilby en avtale av samme kalliber som Wam-Kam.

Svært lokale medier er sitert på at Reistadbakk, beskrevet som en SoMe-Gud blant sine kolleger på VG-huset, er tilbudt et par lånesko fra Nesodden-klubben, men det skal altså ikke være noen match for Wam-Kam - dersom den oransje hovedstadsklubben skulle ønske å gå for den 32 år gamle moldenseren.

Han var til stede da Wam-Kam trente på Dælenenga tirsdag kveld, og der ble han observert i et par rimelig splitter nye Adidas 17.1-sko. WK-redaksjonen har ikke fått klarhet i om han har gått til innkjøp av skoene (se innfelt bilde) selv eller om han fikk de på et såkalt «enn så lenge»-lån av en ikke navngitt WK-profil.

- De var mye bedre enn de i prøvde på Fjellstrand-trening, var alt Reistadbakk ønsket å si om saken overfor den ventende pressen.

På den todelte treningen tirsdag kveld var 32-åringen en del av Wam-Kams aller beste fotballsparkere, men den defensive spilleren maktet ikke å bidra til at hans firerbande gikk seirende ut av den interne turneringen. Etter det WK-redaksjonen forstår, har han per dags dato ikke mottatt et konkret kontraktstilbud fra den elskede hovedstadsklubben.

 

Les mer:

** Baby-boom på WK - legende siste i rekken 

** Wam-Kam-journalist plukket opp av mediegigant

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring

** #zekback 

** Internett-sensasjon observert på WK-trening

** Trenerens skrekkhistorie skal holde WK-stjernene skadefrie

** Dette er Wam-Kams mest populære spillere

** Beruset Wam-Kam-spiller betalte rekordsum for å bli kvitt kallenavn

** Supporterne hyller Wam-Kam med enda en ny supporterlåt

** «Idol-Jonas» og andre kjendiser hyller Wam-Kam-låten

Kommentarer (0)