Nyheter

Betraktninger etter Sagene 2 - Wam-Kam 2

Preben Halvorsen Skadsheim tir. 3 mai  Kampdetaljer


Hei.

Tenkte jeg skulle slenge inn et par betraktninger om søndagens kamp mellom Sagene 2 og Wam-Kam 2. For å ta det viktigste først: Wam-Kam vant. Det med god margin også. 5-2 ble det. I hvert fall om en skal tro oppdateringen jeg fant på fotball.no. Jeg var ikke på kampen, ser du, så jeg vil ikke være for bastant. 

Jeg tror det var en morsom kamp sett med Wam-Kam-øyne. Blir jo gjerne det med seier. Helge var kjempegod, tror jeg. Han hadde to mål og en assist ifølge wamkam.no. Artig å bemerke seg at både Eivind og Endre Solberg også hadde assist. De to er jo nye av året og brødrene til treneren Anders. De gamle er fortsatt eldst eller, Anders? Hvor var din assist?

Uansett, gledelig å se at Henrik også tegnet seg for både mål og assist. Han og er ny, og så ung at du nok kan lese om han her i mange år. 

De var gode bak og. Sondre redda straffe har jeg hørt, og ellers var det solid. Per fikk en trøkk, men det skal visst gå greit med han. 

Matias scora fjerde, assist fra Fabio. Var nok et kremmerhus, kjenner jeg argentineren rett. Og så scora Severin det siste. Tror jeg har fått med det viktigste da.

Tror disse fikk stjerner:

*** Helge

** Henrik

* Sondre

 Siste Tweets