Nyheter

Annonsørinnhold: Tidligere WK-profil selger unik loftsleilighet: – Blir rart å flytte

Fredrik Bøe Saltbones man. 25 mars 2019


ANNONSØRINNHOLD PRODUSERT AV WK PARTNERSTUDIO FOR HÅVARD HARALDSEN

Håvard Haraldsen har kjøpt (33) rekkehus sammen med kjæresten. Derfor må leiligheten på Grünerløkka selges.

 I løpet av tre sesonger (2014-2016) spilte Haraldsen 45 kamper i Wam-Kam-trøyen, flere av dem som spillende trener. Da Lier-gutten forlot Waldemarskameratene til fordel for drammensklubben Åskollen FK i 2017, sa han det var “trist å forlate klubben i sitt hjerte”.

Haraldsen har fortsatt et tett og kjærlig forhold til Wam-Kam, og nå har du mulighet til å vise kjærlighet tilbake ved å kjøpe leiligheten hans.

33-åringen selger nemlig sin 64 m2 store loftsleilighet midt i hjertet av Grünerløkka, like ved Birkelunden og Dælenenga kunstgress.

– Det blir rart å flytte. Jeg har trivdes veldig godt i området og i leiligheten. Håper de som kjøper kommer til å trives like godt, sier Haraldsen.

** Sjekk Finn-annonsen: Lys og moderne 3-roms loftsleilighet med en flott takterrasse, stor peis og en fantastisk beliggenhet ved Birkelunden

Søndag 31. mars kl. 12.00–13.00 og tirsdag 02. april, kl. 16.30–17.30 er det visning på treromsleiligheten som har en prisantydning på 5,4 millioner kroner.


MORGENKAFFEN UTE? På denne flotte takterassen kan du nyte noe godt å drikke både til morgen og kvelds. Foto: Aktiv Eiendomsmegling


Leiligheten har et helt fantastisk oppholdsrom med flotte takbjelker og en imponerende takhøyde. Kjøkkenet ligger i åpen løsning fra stuen og holder høy standard, heter det i Finn-annonsen.

– Leiligheten er midt i Løkka-smørøyet, men den ligger likevel tilbaketrukket i et rolig område. Samtidig er den veldig kul, luftig og har fint lys, sier den tidligere WK-treneren.

** Se bildene av den fantastiske loftsleiligheten på Birkelunden

– Hvorfor flytter du?

– Jeg har kjøpt rekkehus med kjæresten. Har blitt så gammel nå, at jeg føler jeg trenger hage, sier 33-åringen.

Det er med et visst vemod at leiligheten legges ut for salg.

– Jeg vil savne leiligheten og impulslivet denne leiligheten tillater. Kafe i kjelleren, pub i nabobygget og Thorvald Meyers gate – som byr på mange restauranter og utelivsmuligheter – 100 meter unna, sier den tidligere WK-profilen.

WK Partnerstudio er et separat produksjonsselskap som ikke har noe med det øvrige innholdet på wamkam.no å gjøre. Wamkam.no-redaksjonen har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Vil du annonsere på wamkam.no? Kontakt oss via Facebook for et uforpliktende tilbud!