Nyheter

Annonsørinnhold: Derfor selger Wam-Kam-profilen drømmeleiligheten sin


ANNONSØRINNHOLD PRODUSERT AV WK PARTNERSTUDIO FOR JON BERGMANN

Jon Bergmann (30) flytter hjem til Sørlandet og gir seg dermed i Wam-Kam. Nå kan du flytte inn i WK-profilens drømmeleilighet.

Tidligere denne måneden slapp Bergmann den triste nyheten om at han flytter ut av Oslo, på Facebook. Det betyr at han blir nødt til å gi seg i Wam-Kam.

– Oslo har vært en fantastisk by å bo i siden jeg ble introdusert som borger i 2008, gitt meg fantastiske venner, muligheten til å spille for favorittlaget mitt Wam-Kam FK og gitt meg rikelig med arbeidserfaring og et herlig nettverk. Nå kaller Sørlandet meg hjem, og i løpet av noen måneder blir jeg å finne i Kristiansand, skrev 30-åringen – og fortsatte:

Jeg selger meg derfor ut av Sagene, og nå kan du eller noen du kjenner kjøpe seg en del av denne bydelen for å bære arven videre! Jeg kommer til å savne Tigerstaden og alle kjente, men er spent på å starte et nytt kapittel i syden.

** Se bildene: Dette drømmehjemmet kan bli ditt!


FANTASTISK KJØKKEN: Leiligheten har et separat kjøkken med masse benkeplass. Her går det an å lage de herligste retter! Foto: SEM OG JOHNSEN EIENDOMSMEGLING


Leiligheten han selger ligger midt mellom Sagene og Alexander Kiellands plass. Den er rett i underkant av 50 kvadratmeter stor, har en prisantydning på 3 580 000 kroner og lave felleskostnader.

Ville helst ikke selge

– Det er en stor og pen toroms leilighet med separat kjøkken i øverste etasje, som passer perfekt for førstegangskjøpere eller et par som skal flytte sammen, forteller Bergmann.

– Vil du savne leiligheten?

– Ja, det blir trist. Vi trives veldig godt her, og vi kommer til å savne Oslo, bydelen og leiligheten. Det var vårt første kjøp, og vi har fikset den opp akkurat slik vi ønsker å ha det, sier 30-åringen.

** Finn-annonse: Her kan se bilder og lese mer om leiligheten på Sagene

Det er ikke ofte spillere i Wam-Kam selger boligene sine. Er du ute etter å kjøpe deg en ny leilighet, har du altså en unik mulighet nå. Aller helst skulle Bergmann sett at han slapp å selge leiligheten.

– Hadde vi økonomien tillatt det, hadde vi nok beholdt den og leid den ut, men vi trenger kapitalen når vi nå skal etableres oss på Sørlandet, avslutter WK-profilen.

PS. Bergmann holder koken i WK frem til han flytter om to-tre måneder.

WK Partnerstudio er et separat produksjonsselskap som ikke har noe med det øvrige innholdet på wamkam.no å gjøre. Wamkam.no-redaksjonen har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

Vil du annonsere på wamkam.no? Kontakt oss via Facebook for et uforpliktende tilbud!

 Siste Tweets