Seriekamp

Kamprapport

Drøye-bonanza i tungt WK-tap

Fredrik Bøe Saltbones lør. 28 mai 2016

Ekeberg-kampen mot «måk og mæl»-Teisen ble en gigantisk nedtur - både for tilskuerne og for Wam-Kam.

Wam-Kam – Teisen 0-2 (0-1)

EKEBERG KUNSTGRESS 2: Kanskje var det den uvante hjemmearenaen. Kanskje var det de uvante matchballene. Eller det faktum at kampen ble spilt på en lørdag?

Et eller annet var det, hvert fall. For mot Teisen på Ekeberg kom aldri WK1 opp på sitt normale nivå.

Motstanderlaget hadde en klokkeklar taktikk: Lange utspark i bakrom fra keeper, forsøke å skape sjanser på tilfeldigheter – og å drøye tiden så mye som mulig ved alle tenkelige anledninger.

Teisen skapte egentlig ingenting selv, men WK1 ga likevel ett mål helt i starten av kampen og ett litt ut i andre omgang. Samtidig lot dommertrioen Teisen-spillerne få lov til å drøye tiden i hele andre omgang, uten å dele ut ett eneste gult kort. Totalt lå 15 Teisen-spillere nede med skade - to ganger hver – og bortelaget gjennomførte 27 bytter.

Det var faktisk så ille at statistikktjenesten Opta opplyser at utrolige 40 minutter ble brukt i forbindelse med innkast, innspark, frispark, skader og cornere - og det bare i andre omgang (!). Tempoet i kampen ble dermed latterlig lavt, og det var først og fremst Teisen og dommerens skyld.

WK-revansje tirsdag?

Det fikk hoveddommeren klar tilbakemelding om underveis, og etter kampen. Svaret var: – Jeg skjønner hva du mener, og det er en grei tilbakemelding, det.

Hmmm …

De oransje hadde ballen i laget store deler av kampen og skapte nok sjanser til å vinne kampen, men ballen ville bare ikke i mål. Dessverre lot vi oss påvirke av Teisens forsøk på å stykke opp og ødelegge tempoet i kampen. Slutten av oppgjøret ble dessverre preget av mange feilpasninger, og WK klarte aldri å komme med en god nok sluttspurt. Dermed endte det 0-2.

WamKam.no har forsøkt å få en kommentar fra noen av spillerne, men ingen vil stå frem og innrømme at de spilte kampen. Det tar vi hensyn til, og lagoppstillingen vil derfor bli anonymisert.

En ikke-navngitt WK1-trener sier imidlertid følgende: – Det blir ingen stjerner etter denne kampen. Det er ikke noe å skrive hjem om.

Allerede tirsdag er det mulig å slå brutalt tilbake. Da skal Oldenborg knuses på Frogner stadion. Flere WK-spillere har lovet å revansjere seg.

Slik startet WK (4-3-3): Anonym – Anonym, Anonym, Anonym, Anonym – Anonym, Anonym, Anonym – Anonym, Anonym, Anonym.

Spilte også: Anonym, Anonym, Anonym, Anonym.