Kampdetaljer

Stabæk 32
Wam-Kam 12

03.05.2018

20:15

Seriekamp

Nadderud kunstgress

Kamprapport


Hentet opp 0-2 på vanvittig vis: Wam-Kam fortsatt på topp

Jonas #10 don Wikborg fre. 4 mai 2018


Det endte uavgjort i toppoppgjøret mellom Wam-Kam og Stabæk 3.

Stabæk 3 - Wam-Kam 2-2 (0-0)

NADDERUD KUNSTGRESS (wamkam.no): Det så særdeles dystert ut da hjemmelaget gikk opp i 2-0-ledelse. Så skjedde det utrolige.

Først slo Lars Hoff et strøkent innlegg til Joachim «Joche» Magnussen, som bredsidet inn reduseringen.

Deretter, med snaue fem minutter igjen å spille, vant samme Hoff corner for Wam-Kams beste. Med Ståle Bjørnersen på jobbreise uten Mac (!) var det Jakob Sande sin tur til å slå inn, og han bestemte seg like greit for å skru ballen i mål fra hjørneflagget. Bare se her:

At det endte med WK-poeng var slettes ikke ufortjent. Til og med coach Kalle hadde positive ord å si etter kampen.

- J**lig bra å komme tilbake fra 0-2 i dag, gutter! Med litt flaks kunne vi fått med oss alle poengene, noe som egentlig ikke ville vært så ufortjent heller, sier han.

For Die Oranje hadde det aller meste av ballen på Nadderud kunstgress, og var også det førende laget store deler av kampen. 

Derfor var det ekstra surt at dommeren gjorde en skikkelig blunder og tillot Stabæk 3 i å gå opp i ledelsen rett etter sidebytte. 

Det skjedde nemlig ved at Ville blokkerte et skudd, hvorpå ballen havnet hos en tre-meter-offside-plassert Stabæk 3-spiller. Dommeren mente at Villes inngripen var med viten, at han selv spilte ballen dit, og godkjente målet, til store protester fra i hvert fall WKs for dagen høyreback, som vanligvis bare er raus mot dommeren.

Stabæks andre mål var imidlertid en god soloprestasjon. Med en skuddfinte var forsvaret dratt bort, og alene med Lars Ove Løseth var 2-0 et faktum.

Den beryktede keeperen, som har varslet exit, har lovet å pendle fra Surnadal til Oslo for å spille WK1-kampene dersom laget går ubeseiret gjennom vårsesongen, og kanskje var det det som inspirerte Die Oranje til å komme tilbake. 

For etter 2-0 satte Wam-Kam inn en skikkelig sluttspurt, og det ga også resultater. Med 2-2 står Wam-Kam med pene 4-1-0 etter de første fem kampene. Det holder til tabelltopp, ett poeng foran Fossum. Stabæk 3 er på sin side skjøvet ned til 3. plass på tabellen. 

Se bilder fra kampen her:

Wam-Kam (4-3-3): Lars Ove Løseth - Denis Ligonja, Ville Lande Borring, Fredrik Saltbones, Halvard Ianssen Mysen - Jakob Sande, Christian Håland, Andres Hammersbøen - Magnus Ra Thuv Moustache, Joachim Magnussen, Jonas Wikborg

Spilte også: Lars Gunnar Hoff, Ola Jahr Røine og Einar Solheim


 Ikke hørt Wam-Kam-låten? Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden! 


Les mer:

** Ble lurt trill rundt av Wam-Kams briljante 1. aprilspøk

** Wam-Kam-journalist plukket opp av mediegigant

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring