Kamprapport

Smertefull blåmandag for Wam-Kam 2

Preben Halvorsen Skadsheim tor. 3 mai 2018

Wam-Kam 2 - Oldenborg 2: 1-6 (0-1)

ELLINGSRUD KUNSTGRESS (wamkam.no) Etter en luftig seriestart med lang tid mellom kampene var det mandag tid for Wam-Kam 2s andre seriekamp for sesongen. Det ble en mandag like blå som motstanderen Oldenborg 2s drakter, og da dommeren signaliserte kvelden for sluttet, stod det hele 6-1 til det som i WK-leiren var helt feil lag.

Wam-Kam 2 (4-3-3): Petter - Stjerno, Torstein, Simen, Ørjan - Sev, Aleks, Stivold - Jon, Ole, Hannis

Spilte også: Jonas, Ville, Preben, Jesper, Sindre, Thomas, Jørund

- Nå må vi opp i ringa gutta, ellers blir det ingenting å skrive referat om!

Dette utbrøt WK-redaksjonens reporter Preben Skadsheim litt over halvveis ut i mandagens kamp, på stillingen 4- eller 5-1 til Oldenborg. Dessverre for både WK2 og leserne, maktet ikke de oransje å stable på plass det som krevdes for å holde liv i kampen, og derfor ble det heller ikke fryktelig mye å skrive om.

Kort fortalt bar den første omgangen preg av at det var to jevngode lag som møttes til dyst, og resultatet til pause var bare 1-0 til Oldenborg 2. Begge lag spilte seg underveis i omgangen til flere gode sjanser, og det at det var forholdsvis jevnt halvveis i kampen var et godt bilde av det som foregikk på banen.

I andre omgang gikk det riktignok helt til ville vesten. Defensivt var det blundere i det ene leddet etter det andre, og Oldenborg 2 fikk komme seg altfor lett gjennom. At det skulle resultere i fem mål den ene veien og kun ett den andre veien var riktignok ikke bare et resultat av oransj udugelighet, men også av marginer imot.

For de oransje kom seg til flere muligheter, og flere ganger hadde Wam-Kam 2 gode muligheter når vingene fikk spilt seg ned til linja og slått inn i boksen. Dessverre hadde ballen en tendens til å finne fram til feil lag, og dermed uteble scoringene selv om sjansene lå og lurte.

Kveldens eneste mål kom idet Jonas spilte en stikker gjennom Oldenborgs forsvar. Hele Oldenborgforsvaret så ut til å tro at ballen var myntet på Preben, som stod i en soleklar offside, og ærlig sagt så trodde vel kanskje Preben det selv også. Flaks var det derfor at ballen fikk passere til en Ole som dukket opp fra intet og limte kula i nettet mellom beina på keeper. Scoringen kom på stillingen 3-0 til Oldenborg 2, og blåste liv i en liten gnist av optimisme. Den hold ut akkurat i to minutter, før Oldenborg spilte seg lekkert gjennom både Wam-Kams midtbane- og forsvarsledd og Oldenborgs sistemann på ball satte kula godt plassert i det venstre hjørnet.

Ærlig talt er det ikke stort mer å si, men muligheten for forhåpentligvis mer interessant Wam-Kam 2-lesning byr seg fortere enn vanlig, ettersom vi allerede fredag møter Haugerud i årets tredje kamp. La oss alle samles om og finne håp i disse linjene, fritt gjengitt, fra The Cure: