Seriekamp

Kamprapport

Motstanderlagets trener: – Hvordan er det mulig at Wam-Kam bare har ett poeng?

Fredrik Bøe Saltbones fre. 5 mai 2017

Wam-Kam hadde nok av sjanser til å vinne, men de oransje var for veike inne i begge 16-meterne. Og da blir det vanskelig å vinne fotballkamper.

WAM-KAM – RUSTAD 1-3 (0-1)

LINDERUD KUNSTGRESS (wamkam.no): – Hvordan er det mulig at dere bare har ett poeng? sa Rustads trener til Wam-Kam-trener John Martin Kallevik da de takket hverandre for kampen.

Han var tydelig forundret over at WK ikke har kapret flere poeng denne sesongen. Det endte nemlig med 1-3-tap mot serieleder Rustad på Fort Linderud, til tross for at Wam-Kam – igjen – hadde et spillemessig overtak og skapte nok målsjanser til å vinne.

Det har dessverre blitt en gjennomgangsmelodi denne sesongen: Wam-Kam klarer å styre kampene, men de oransje guttebassene scorer for lite mål og slipper inn for billige mål imot.

Rotete første omgang

Første omgang mot Rustad startet vanvittig rotete, og De Oranje fikk ikke kampen inn i det sporet man planla før start. Likevel hadde hjemmelaget grei kontroll på kampen og skapte tidsvis nestensjanser på kontringer. Med litt flaks kunne Josh, Magnus og Lars Hoff kommet seg til gode scoringsmuligheter.

Men så fikk WK en rett i fleisen – mot spillets gang.

En Rustad-spiller fikk løpe altfor lett gjennom WK-forsvaret, og han satte til slutt ballen i mål bak LOL.

Wam-Kam fikk til mer av sitt spill i andre omgang, men likevel var det Rustad som scoret flest mål. Etter 55 spilte minutter økte Rustad til 2-0, etter en scoring som minnet litt om den første.

Debutant-scoring for Drone-Erik

Det var ikke slik at Wam-Kam kollapset, men 3-0 kom ikke lenge etter 2-0. Denne scoringen var helt utilgivelig. WK hadde flere muligheter til klarere ballen, men på nærmest absurd vis fikk én Rustad-spiller satt ballen i mål i duell med to-tre WK-spillere.

DEBUT-SCORING: Erik Mæhlum scoret i Wam-Kam-debuten. Scoringen kom etter litt klabb og babb i felten. Foto: Sondre Herstad

Wam-Kam gravde seg imidlertid ikke ned. Erik Mæhlum, også kalt Drone-Erik, som ble klar for Wam-Kam kun timer før kampstart, ble byttet inn. Også Mads Mysen fra Mysen kom inn.

Begge spillerne gjorde gode innhopp. Mads Mysen fra Mysen kom flere ganger til innlegg fra høyrekanten, og Erik Mæhlum scoret 1-3-reduseringen et kvarter før slutt.

Wam-Kam hadde flere store sjanser til å – i det minste – skape spenning i kampen (blant annet kunne Jonas kanskje/muligens ha scoret da han kom alene med keeper ti meter fra mål), men det endte dessverre med 1-3-tap på Fort Linderud. Nå trenger Wam-Kam virkelig en seier borte mot Fossum neste torsdag.

PS! Erik Mæhlum filmet dessverre ikke kampen med drone. Kanskje det kommer senere denne sesongen?

Slik startet Wam-Kam (4-3-3): LOL; Denis, Big Fred, Ville, Preben (WK 1-debutant); Jonas, Ståle, Sander; Magnus, Josh, Hoffmeister.

Spilte også: Drone-Erik (debutant), Mads Mysen fra Mysen.

Se WK-fotograf Sondre Herstads bilder fra kampen:

Les mer:

** Wam-Kam henter spillere fra Østfold: – To deilige guttebasser!

** Tap i generalprøven for Wam-Kam

** Slik vurderer Tjærnås Wam-Kam: – En plass rundt midten bør ikke være urealistisk