Kampdetaljer

Bærums Verk Hauger0
Wam-Kam 11

19.04.2018

20:15

Seriekamp

Hauger kunstgress

Kamprapport


«Stakan» matchvinner - WK-stjerne vurderer å legge opp etter å ha kastet opp etter kamp

Jonas #10 don Wikborg fre. 20 april 2018


For første gang siden 18. august 2015 vant Wam-Kam en kamp med sifrene 1-0.

Bærums Verk Hauger - Wam-Kam 0-1 (0-1)

BÆRUM (wamkam.no) Seks poeng er fasiten etter to kamper for WK1. Vi må tilbake til 2011 for å finne sist gang Die Oranje startet like bra.

Da, for syv år siden, endte det med 2. plass i 7. divisjon og opprykk. Nå er det bare fantasien som setter en grense for hvor eventyrlig årets Wam-Kam-sesong blir.

Spørsmålet er imidlertid om den nyvalgte kapteinen Ville blir med på ferden videre. Han kan selv ikke huske å ha løpt så mye i løpet av en kamp i løpet av hele sin karriere, og som følge av den fysiske påkjenningen måtte han faktisk kaste opp da han var vel hjemme på Majorstua.

- Trene mer eller legge opp? lyder den smått sjokkerende meldingen fra Ville Lande Borring.

Alle med oransje hjerter håper på det førstnevnte, og en melding publisert av kapteinen på et lukket WK-fora etter kamp tyder også på at han blir. Der kommer han med en motivasjonstale selv Al Pacino haddeville ha blitt stolt av, som han avslutter med følgende:

- Kan ikke huske å ha vært med på en bedre seriestart for WK1. Deilig å vite at vi alltid bare blir bedre og bedre utover i sesongen.

Torsdag var det Magnus Ra, fra nå av «Stakan» etter at dommeren kalte ham Magnus Mus-staken, som scoret Wam-Kams ene mål. Han var for øvrig eneste målscorer forrige gang WK vant 1-0 tilbake i 2015. Mye fint kan sies om målet som senket BVH, men aller best er det å nyte det selv. Ta en titt her: 

Før scoringen var det også Wam-Kam som hadde vært nærmest mål, så man kan rett og slett ikke si annet enn at det var en fortjent ledelse. I den andre omgangen skiftet kampen noe karakter. BVH hadde det meste av ballen, men maktet ikke å komme til de virkelig store sjansene før rett før slutt.

Da viste imidlertid LoL at han, på tross av ikke verdens sterkeste treningsoppmøte, ikke har glemt kunstene som ga ham Årets spiller-prisen i 2016 (?). Wam-Kam kunne også ha scoret flere, men treverket forhindret blant andre Andrés i å finne nettmaskene. 

Alt i alt må det sies å være en fortjent seier for WKs beste, som nå har full pott etter to kamper.

Wam-Kam (4-3-3): Lars Ove Løseth - Denis Ligonja, Ville Lande Borring, Fredrik Saltbones, Halvard Mysen - Sondre Herstad, Ståle Bjørnersen, Andres Hammersbøen - Magnus Ra Thuv Moustache, Joachim Eberholst Magnussen, Jonas Wikborg

Spilte også: Jakob Sande, Christian Håland, Lars Gunnar Hoff, Ola Jahr Røine, Emil Santos Simmons

Se bilder fra kampen her:

Les mer:

** Raser mot NRKs populære Heimebane-serie

** Skadesmell for WK1-stjerne

** WK-legende venter nok en unge: Ga tommel opp til navnet Waldemar

** Ble bedt om å legge lokk på sjokk-exiten - frykter for åpenheten i Wam-Kam

** Ble lurt trill rundt av Wam-Kams briljante 1. aprilspøk

** Wam-Kam-journalist plukket opp av mediegigant

** Luguber 4.-divisjonsklubb prøver å rappe til seg WK-keepere

** Hyllest og anti-WK-bønn i P3 Heia Fotball

** Wam-Kam-supporterens hyllest går viralt

** Sjakkprofil fly forbanne etter WKs poppis-kåring