Seriekamp

Kamprapport

WK-STJERNE FIKK TINNITUS ETTER JUBELBRØL

Fredrik Bøe Saltbones ons. 27 april 2016

Gabriel Garod Zekad (25) utlignet for Wam-Kam, men en tidvis god kamp sett med oransje øyne endte til slutt med 1-2-tap mot Holmlia.

Holmlia – Wam-Kam 2-1

LUSETJERN KUNSTGRESS (wamkam.no): Holmlia topper 4. divisjon avdeling 1, mens Wam-Kam ligger et stykke ned på tabellen.

Men på Lusetjern kunstgress tirsdag kveld, var forskjellen på lagene på ingen måte så stor som tabellavstanden skulle tilsi.

De oransje heltene leverte spillemessig en meget god kamp. WK1 hadde mye bra spill og god defensiv struktur, men det manglet litt i den siste delen av angrepsspillet. Og dessverre så ble det ingen poeng.

Til pause sto det 0-0 etter 45 meget jevne minutter, der Lars Ove reddet et straffespark på mesterlig vis helt på tampen av omgangen. Ti minutter etter hvilen gikk Holmlia opp i ledelsen, men tre minutter senere slo WK brutalt tilbake. Jonas Wikborg slo en nydelig gjennombruddspasning til Gabriel Zekad.

25-åringen gjorde ingen feil alene med keeper, og dermed sto det 1-1. Jubelscenene var spinnville, og etter det wamkam.no erfarer skrek Jonas Wikborg så høyt inn i Gabriel Zekdas øre (se bildet øverst), at sistnevnte ble pådratt tinnitus (på folkemunne kalt øresus).

Fersk spiller ble kåret til WKs beste

Wikborg ønsket ikke å kommentere påstandene etter kampslutt, men Wam-Kams nummer 10 sa bare:

– Det var så vakkert spill. Jeg fikk frysninger.

Dessverre så scoret Holmlia nok en gang, og denne gangen klarte ikke de oransje å svare. Dermed ble det 1-2-tap på Holmlia.

Uansett: Det var spillemessig mange hakk opp fra kampen mot NIH, og allerede førstkommende tirsdag kommer det en ny mulighet til å sikre seg tre poeng. Da kommer Fortuna til Fort Jordal.

Slik startet Wam-Kam (4-3-3): Lars Ove Løseth – Abdullah Khan, André Uberg, Jacob Meidell, Wilson Urrustarazu – Fredrik Sæland, Ståle Bjørnersen, Jonas Wikborg – Ole Jørgen Grumstad, Joachim Magnussen, Gabriel Garod Zekad.

Spilte også: Denis Ligonja og Christian Paulssen.

Stjerner:

*** Jacob: Bunnsolid i sin andre WK-kamp fra start. God til å kommunisere og styrer forsvaret med stor autoritet. Veldig god kamp!

** Jokke: Jobber utrettelig og en plage for Holmlia-forsvaret hele kampen. Mangler bare scoringen.

* LOL: En helt fantastisk strafferedning like før pause. Generelt trygg og god. Mange gode utspill.