Fredrik Bøe Saltbones lør. 1 april 2017

Nei, dette er ikke aprilsnarr: Wam-Kam tapte faktisk siste kamp før seriestart.

KFUM Amigos – Wam-Kam 4-3 (3-2)

KFUM ARENA (wamkam.no): Og det er jo selvfølgelig fantastiske nyheter, ettersom ”en dårlig generalprøve gir en god première”. Alt etter planen, der altså.

Men det var ingen dårlig kamp av Wam-Kam. De oransje spilte seg til mange gode sjanser og scoret fine mål, men samtidig var man litt vel gjestfrie bakover.

Allerede i åpningsminuttene kom kampens første WK-scoring. Spiss Sondre Herstad kom seg fri på venstrekanten og slo et glimrende innlegg foran mål. Der steg høyrekant Magnus Ra til værs og stanget Wam-Kam i ledelsen – selv om Josh Young gjorde ALT han kunne for å berøre ballen på vei i mål.

Ga bort to mål

Så snudde kampbildet litt. En Kåffa-spiller falt utrolig lett innenfor 16-meteren etter en duell med Denis. Dommeren – som sto 50 meter unna – hevdet han så situasjonen klart og tydelig, og han dømte et fascinerende billig straffespark.

Straffesparket ble omsatt i mål, og dermed sto det 1-1. Det var starten på en veldig dårlig WK-periode. Minutter senere scoret Kåffa 2-1 og ikke så mye senere økte hjemmelaget ledelsen til 3-1.

Se bilder fra kampen her:

Ellevilt Ville-mål

Wam-Kam kjempet seg imidlertid tilbake i kampen. Før pause reduserte Jonas Bøckmann til 2-3 etter et lekkert Wam-Kam-angrep. Et godt innlegg fra Magnus havnet hos Jonas, som satte ballen kontant i mål – nede til høyre for keeper.

Like etter pause gjorde Ståle seg klar til å slå et utoverskrudd hjørnespark. Corneren satt som en kule. Ståle banket ballen rett på hodeskallen til Ville, som stanget det elleville innlegget i mål.

Intensiteten i kampen dabbet litt av på tampen, og WK slet med å spille seg til megastore sjanser. Noen få minutter før slutt scoret dessverre Kåffa og fastsatte sluttresultatet til 4-3.

Dermed ligger alt til rette for en magisk serieåpning borte mot Oppegård førstkommende torsdag.

Slik startet Wam-Kam: Thomas H – Denis, Big Fred, Ville, Aru – Nakkerud, Ståle, Jonas – Ra, Sondre, Josh.

Spilte også: Mats T, Jakob S.

Målscorere: Magnus Ra, Jonas Bøckmann, Ville

** Wam-Kam-flopp legger opp: – Jeg er forbløffet