Kampdetaljer

Rustad3
Wam-Kam 10

24.08.2017

20:15

Seriekamp

Rustad kunstgress

Kamprapport


Ny Wam-Kam-nedtur: Dette notatet avslører hvordan ledelsen tar grep

Fredrik Bøe Saltbones fre. 25 august 2017


I går tapte de oransje 0-3 mot serieleder Rustad. Nå henter Wam-Kam stjernespiller fra Nesodden.

Rustad - Wam-Kam 3-0 (0-0)

RUSTAD KUNSTGRESS (wamkam.no): Én god omgang mot serieleder Rustad var ikke nok for Wam-Kam. Selv om den første omgangen var solid og de oransje skapte flere gode målsjanser, ble gjestene for små mot de hvite og grønne etter pause.

Relativt kjapt etter hvilen kom Rustad seg rundt på høyrekanten og fikk slått ballen inn foran mål. Der kom Rustads spiss først på ballen og banket inn 1-0. Da var det akkurat som om de oransje spillerne mistet litt piffen – i det som frem til den første scoringen hadde vært en meget jevn batalje. 

** Hvilken Wam-Kam 1-stjerne er du? Ta testen her!

Hjemmelaget økte ledelsen til 2-0 etter et drømmetreff i krysset fra langt hold, og noen minutter senere sto det 0-3 etter at Wam-Kam mistet ballen i ugunstig posisjon.

Slik tar klubben grep etter nedturen

Wam-Kam klarte aldri å mobilisere noen god sluttspurt, og Rustad vant derfor 3-0. 

Nå tar klubbledelsen grep. Wamkam.no har fått tilgang til et notat som bekrefter at stjernespiller Emil Santos Simmons er klar for de oransje. 26-åringen er en skikkelig kvalitetsspiller, og fra og med i dag, fredag 25. august, er Simmons spilleklar for Wam-Kam. 26-åringen hentes fra 4. divisjonslaget Nesodden. Overgangssummen er ikke kjent. 

IDRETTSSKOLE-LÆRER: Emil Santos Simmons (26) er til vanlig lærer ved toppidrettsgymnaset WANG i Oslo. Foto: WANG

Sammenlignes med RBK-superkjøp

– Emil har vist lovende takter på de treningene han har vært på, og det er ekstremt gledelig at overgangen nå er i orden, sier en talsperson for trenerteamet til wamkam.no.

– Vi har store forventninger til Emil og håper at han kan være med på å tippe kampene i Wam-Kams favør. Emil er en meget spennende kantspiller som kan gjøre det lille ekstra. På mange måter går det an å sammenligne ham med RBKs nysignering Samuel Adegbenro, og det er jo et kvalitetstegn, sier talspersonen, som ikke ønsker å stå frem med navn. 

 Se bilder fra kampen mot Rustad her:


Disse startet for Wam-Kam (4-3-3): LOL; Denis, Ville, Big Fred, Aru; Sondre, Ståle, Erland; Wikborg, Jokke, Hoff.

Spilte også: Halvard, Jonas B., Boeing Håland og Magnus Ra.


Ikke hørt Wam-Kams nye supporterlåt? Låta er skrevet, produsert og spilt inn av Fredrik Saltbones og kan høres her: 

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden!


Les mer: 

** Wam-Kam rammet av mystisk forbannelse

** Lanserer Ullevaal stadion som ny hjemmebane for Wam-Kam