11.03.2017
12:00
Treningskamp

Kamprapport

Andreomgangen mot Fjellstrand imponerte Wam-Kams nye hovedtrener: – Vi burde scoret flere mål

Fredrik Bøe Saltbones lør. 11 mars 2017

Det endte 1-1 mot Fjellstrand. Men Wam-Kam dominerte andreomgang voldsomt og burde kanskje ha stukket av med seieren.

Fjellstrand – Wam-Kam 1-1 (1-0)

BERGER KUNSTGRESS (wamkam.no): Lørdag spilte WK 1 årets andre treningskamp, mot Fjellstrand på Nesodden. Det ble en stor opptur sammenlignet med fadese-kampen mot Sagene.

I strålende sol på kunstgressbanen på Berger idrettspark spilte Wam-Kam tidvis fin fotball. Men mange nye spillere og ny spillestil gjorde sitt til at det tidvis også var rotete.

WK hadde initiativet i kampen, men likevel var det Fjellstrand som scoret først – ved FSK-trener Mats Arntzen, som fikk stå umarkert på en corner.

Styrte showet i 2. omgang

I andre omgang ble det bedring. Massiv bedring. Fjellstrand-spillerne virket slitne og WK fikk trille ball nærmest spillerne ville.

Les Fjellstrands oppsummering av kampen her.

Joackim Magnussen headet inn 1-1 etter et fint innlegg fra høyresiden. Wam-Kam styrte showet resten av kampen. Fjellstrand kom til et par farligheter i motsatt ende, men det var de oransje som kom til flest og størst sjanser.

Men det ble ikke flere mål og dermed endte det uavgjort.

– Burde scoret flere mål

Det var John Martin Kalleviks aller første kamp på sidelinjen som Wam-Kams hovedtrener. Han mener WK burde ha klart å scoret minst ett mål til.

Slik oppsummerer den megarutinerte treneren kampen:

– Det ble en rotete start preget av ny spillestil, og så ble det bedring da rommene ble større i andre omgang, hvor vi også fikk inn mer lettbeint midtback ved siden av Ville. I andre omgang hadde vi mange fine kombinasjoner offensivt, som burde ha resultert i flere mål, sier Kallevik.