Kampdetaljer

Wam-Kam 11
Fossum2

31.08.2017

20:15

Seriekamp

Linderud kunstgress

Kamprapport


Dramatisk avslutning mot Fossum: - Årets sureste tap

Jonas #10 don Wikborg fre. 1 september 2017


I løpet av kampens siste minutt avgjorde Fossum før Ville satte ballen i tverrligger på blankt.

Wam-Kam - Fossum 1-2 (1-1)

Linderud kunstgress (wamkam.no): - Det er årets sureste tap, konstaterer WK-profil Magnus Ra Thuv Moustache etter kampen. 

Det er ikke vanskelig å være enig. 

Etter en jevnspilt kamp, der Jonas Wikborg sendte hjemmelaget i føringen etter en corner, men der bortelaget utlignet før pause, ble alt avgjort i løpet av kampens siste overtidsminutt.

Først scoret Fossum, og i et desperat forsøk på å utligne, sendte de oransje opp alt som var, inkludert stopper Ville Lande Borring. Han viste igjen råskapen sin da han gikk all in i en duell med keeper rett utenfor sekstenmeteren, vant ballen og skulle bare lempe ballen i mål på halvspretten. I det WK2-toppscoreren skyter, blir han tatt. Ville går i bakken. Ballen i tverrliggeren og ut. 

Straffe? Det mente i hvert fall Ville, men dommeren avfeide protestene og kalte det «fordel av ball». 

Fasit: 0 poeng. 

Men hva skjedde egentlig minuttet tidligere, da stillingen gikk fra å være 1-1 til 1-2? WK-redaksjonen spør Fredrik Bøe Saltbones.

– Jeg må innrømme at jeg var såpass sliten da det skjedde, at jeg minnene er litt uklare. Men Fossum slo vel en lang ball i bakrom, hvis jeg husker riktig. Jeg hadde en Fossum-spiller i ryggen, men jeg ville skjerme den inn til keeper. Jeg ropte på Thomas og ville at han skulle komme ut og plukke ballen. Han forsøkte også det, men før han rakk å ta ballen, snek en Fossum-spiller seg i mellom og pirket den i mål. Det så garantert dumt ut, og jeg burde bare feid ballen til helvete vekk. Men det gjorde jeg altså ikke, og det er ekstremt skuffende, sier han i et eksklusivt intervju dagen derpå.

– Der og da hadde jeg bare lyst til å rive opp kunstgresset og grave meg langt, langt ned. Det er jo den verst tenkelige måten å tape på, fortsetter stopperen, før han avslutter:

– Og bare for å være helt klar og tydelig: Jeg skulle bare feid ballen vekk. Hadde jeg gjort det, ville vi i hvert fall fått med oss ett poeng fra denne kampen. Så jeg må bare beklage til lagkameratene mine.

Nå gjelder det for førstelaget til Wam-Kam å snu den berømte kjerringen. Laget har ikke smakt tre poeng siden Brosundet ble beseiret den 8. juni, og siden da har det blitt tre uavgjort og fire tap, inkludert én treningskamp.

Neste kamp går 7. september mot Driv.

Slik spilte Wam-Kam (4-3-3): Thomas - Einar, Fred, Ville, Hallvard - Aru, Ståle, Sondre - Hoff, Ra, Wikborg

Spilte også: Erland, Debutant-Fredrik Klund

_________________________________________________________________________

Wam-Kams Fredrik Saltbones har skrevet, produsert og spilt inn låten. Hør den her!

PS! Du kan laste låten ned fra SoundCloud her (funker trolig kun på desktop) eller du kan høre på den via din podkast-app: Søk på WK-podden!