Kampdetaljer

KFUM 23
Wam-Kam 10

10.05.2016
20:15
Seriekamp

Kamprapport


NY T-SKJORTEKOLLEKSJON LANSERT ETTER STORTAP

Jonas #10 don Wikborg ons. 11 mai 2016


KFUM-ARENA (WK1) (KFUM 2 - Wam-Kam 3-0) Det ble ingen gledens dag for Heltene i oransje på banen, men til fansen har vi likevel en gladnyhet: vi har lansert t-skjortekolleksjonen «the WAM-KAM series».

Det er det urbane klesmerket RATKING tees som står bak selve utviklingen av kolleksjonen, lagd til ære for verdens vakreste breddefotballklubb. Kolleksjonen består av så mange som 30 ulike t-skjorter, og kan kjøpes for en billig penge her

- I used to be the number 1 artist in the world. Now I'm not, sier Kanye West til WK-redaksjonen.

- Den perfekte gave - til deg selv eller andre, mener alle landets aviser.

Men vi må ikke ta helt av av  den grunn. Kampen mot Kristelig Forening for Unge Menn (KFUM), på folkemunne kalt Kåffa, ble ikke det store lyspunktet vi kommer til å huske tilbake til ved sesongslutt.

Et OBOS-ligaentungt lag, bestående av i hvert fall to spillere med førstelagsfotball for Kåffa i år, var rett og slett det beste vi har møtt denne sesongen. Etter den første omgangen var det likevel helt åpent, og egentlig burde vi ha gått til pause med scoring.

EKSKLUSIV VIDEO: Se stjernespiss Jokke vise #skillz før kamp

Jokke hadde en alene-med-keeper-mulgihet, men det var bredest enighet om at #10 burde ha scoret på brassesparket fra 14 meter.

0-0 sto det uansett til pause, det etter at også hjemmelaget hadde hatt sine sjanser. I kamp mot veggen LoL sto det ish 4-0 til vår eminente keeper i antall hundreprosentsjanser reddet kontra sluppet inn. Det viser bare at det ikke finnes noe som heter hundreporsentsjanser når du spiller mot gutta i jeranse. 

Men i omgang nummer to smalt det. Først for Jacob Meidell, som måtte ut med hoftetrøbbel - his hip's dont lie. Deretter bak Løsethen. To ganger på omtrent to minutter sa det pang, og begge ganger var det på vår venstreside de spilte seg gjennom. 

Ikke lenge etterpå kom nummer tre i mot, denne gang fra motsatt side, og mot et ballsikkert og temposterkt Kåffa klarte WK aldri å komme tilbake. Og til tross for et par store sjanser mot slutten, så uteble også det berømte trøstemålet. 

Wam-Kam (4-3-3): LoL - Sterling-Abdullah, Meidell, Uberg, Wilson - #10, Gamlefar, Seland - Hoffmeister, Jokkinho, CR Zekad

Stjerner (vurdert av Nakkis):

*** LoL 

** Meidell

* Sæland