Kampdetaljer

Røa2
Wam-Kam 12

14.09.2023
20:15
Seriekamp

Kamprapport


Alkofrislipp etter Polden-suser: Minst én WK-spiller observert på BA3 etter kampslutt

Jonas #10 don Wikborg fre. 15 september 2023


Wam-Kams beste tok ledelsen både én og to ganger borte mot formsterke Røa, men det holdt ikke til seier. Mot sutrete vestkantgutter endte det 2-2. 

RØA (wamkam.no): (Røa - Wam-Kam 2-2) Det ene poenget smakte likevel godt for Die Oranje, som tok et etterlengtet poeng etter to strake tap. Etter kampen kom coach Lars Gunnar Hoff med en gladbeskjed. 

– Nå har dere lov til å ta dere en øl, gutter. 

– Blir det treningsfri også? spurte en av Wam-Kams mest profilerte spillere på direkten.

– Ja, i morgen blir det treningsfri! runget svaret fra coach Hoff. 

Jubelen sto i taket, og som sagt, så gjort. 

WK-redaksjonen er kjent med at minst én spiller ble observert på det fasjonable utestedet BA3 i de sene nattestimer i går. Vedkommende må ha dratt nærmest direkte etter kampslutt, cirka 22.30, men det er uvisst hvor store mengder med alkohol som ble konsumert. 

Av hensyn til spillerens personvern velger WK-redaksjonen å anonymisere vedkommende, men vi kan si så mye at det faktisk IKKE var Tor Inge Polden (avbildet med øl i toppbildet). 

Eiendomsmeglerstjernen er avbildet av helt andre grunner, nemlig målteften. Forrige kamp banket han til fra 30+ meter da han sørget for WKs andre og siste scoring mot OSI 2. Denne gang var det på frispark fra rett utenfor sekstenmeteren at han fikk uttelling. 

Ta bare en titt på denne suseren:

– Det er spesielt deilig å levere når jeg har fans på tribunen. En stor takk til dem, sier målscoreren.

Poldens scoring ga 1-0 til bortelaget på måltavlen, men et ungt Røa-lag kom tilbake og scoret en fin volley like før hvilen. 

I den andre omgangen var det nok en gang Wam-Kam som fikk uttelling først. 

Unge Wikborg startet en kontring, som ble avsluttet på lekkert vis av en enda yngre Fabio. 

Casanovaen fra Moss mottok ballen fra barndomskompis Carl, snudde på midtbanen og vendte bort to Røa-spillere før han elegant overlistet keeper. 

Nok en gang skulle imidlertid Røa komme tilbake. Røa-spillerne (i flertall) ropte høyt på frispark hver gang en WK-spiller var innenfor tre meters rekkevidde, og på et av disse frisparkene fikk de også uttelling. Et frispark fra bak i banen endte etter litt om og men i mål. 

Nysigneringene Øyvind og Gaute kom inn i den andre omgangen og viste seg frem ved flere anledninger. Spesielt Gaute var nære sin første WK-scoring, men det ble med forsøket denne gang. 

– Det begynner å bli noen luksusproblemer for trenerteamet nå, konstaterer Lars Gunnar Hoff. 

Det endte det 2-2 på Røa. 

Wam-Kam: Keeper-Sondre, Polden, Petter C., Elias, Petter Dines - Eivind, Sander, Herstad - Fabio, Ra, Jackson

Spilte også: Gaute, Øyvind, Wikborg, Åsmund, Fabio, Hoff