Seriekamp

Kamprapport

Bittert poengtap på overtid i historisk brødrekamp

Ståle Bjørnersen tor. 20 april 2017

15 sekunder før overtiden var unnagjort fikk gjestene fra Bærums Verk Hauger kranglet inn utligningen til 2-2. Dermed fikk ikke heltene i oransje den drømmestarten på Fort Linderud de hadde ønsket.

WamKam - Bærums Verk Hauger 2-2 (1-1)

FORT LINDERUD (wamkam.no): Vår første hjemmekamp på WamKams nye storstue Linderud kunstgress fikk en litt trang fødsel med en litt tafatt start og det var også bortelaget som tok ledelsen på litt for enkelt vis om lag 20 minutter ut i kampen. En lang klarering i bakrom sendte en ikke syltynn Bærums-Verk-spiller inn bak WK-fosvaret. Etter litt om og men havnet ballen på bakre stolpe hvor en av gjestene dyttet inn 0-1.

Etter den litt svake starten kom de oransje mer med i spillet og begynte å få noen dødballer. Det var nettopp en dødball som skulle til for at utligningen kom. Ståle slo en innoverskrudd corner fra venstre, Erik headet ballen inn igjen i feltet og der kom Mads Mysen fra Mysen og feide ballen i nettaket! 1-1. Corneren kom for øvrig etter at Hoffmeister hadde spilt gjennom Ståle i bakrom. Avslutningen fra skrått hold ble klarert til corner fra streken-ish.

Netopp Mads Mysen fra Mysen skapte historie i dagens kamp. Sammen med sin bror Halvard Mysen, også han fra Mysen, utgjorde han det femte brødreparet som har vært på banen i samme kamp for WamKam 1 eller 2.

WamKams svar på Tom A. Schanke, Øystein Bondhus, kan fortelle oss at følgende andre fire brødrepar har ikledd seg oransje i samme kamp:

Sindre Granly Meldalen og Erlend Granly Meldalen (WK2)
Denis Ligonja og Dino Ligonja (WK1)
Ivar Mogstad og Tor Mogstad (WK1)
Simen Dyb Berg og Sondre Dyb Berg (WK2)

Ingen av de nevnte fire brødreparene er for øvrig fra Mysen...

To bytter i pausen for heltene våre; Lars Hoff og Jonas Bøckmann gikk av. På banen fikk vi to spillere som gjorde sine debuter i offisiell WK-kamp. Sander Solvik og Jakob Sande. Etter pause tar WamKam over føringen i kampen og vi skaper etter hvert ganske mange sjanser:

* Sander løper seg fri i bakrom og fra skrått hold skyter han ballen i stolpen.
* Et flott angrep ender med at Sander på nydelig vis slår en enkel støttepasning til innbytterkollega Jakob som fra fem meter skyter....svakt rett på keeper...
* Ståle skyter to ganger i tverrligger. En gang på en lobb fra 40 meter (for øvrig i 1.omgang) og en gang direkte fra corner.

Når vi endelig skårer ledermålet er det nok en dødball som gjør det. Et langt kast fra Jakob blir elegant stusset forbi keeper og inn i lengste hjørne av dødballsvåpen #1 Ville Borring. Skåringen kommer etter drøyt 75 minutter. Like etter at Josh Young hadde kommet på banen.

Da gjensto det bare å ri dette i land da...og det gikk altså ikke. Bærums Verk Hauger har noen farligheter utover i kampen, men vi har veldig trua på seier da vi runder 90 minutter. Men så kommer altså den svært sene og kjipe utligningen.

Til slutt kan vi nevne:
* Ingen oddsbombe at dagens to gule kort gikk til Denis og Ståle.
* Mads Mysen fra Mysen og Ville er nå toppskårere i serien både for WK1 og WK2 i 2017.
* Den megarutinerte treneren John M Kalle Kallevik melder om klar framgang i det offensive spillet og trekker fram at forsvarsfireren er mye mer trygge med den nye spillestilen i dag enn tidligere i år.

Disse startet for WamKam: Lars Ove; Denis, Ville, Halvard, Aru; Nakkis, Ståle, Jonas; Mads Mysen fra Mysen, Ra, Hoff.

Spilte også: Jakob, Sander, Josh.